2777
2789
عنوان

خانومای متاهل بیاید

134 بازدید | 15 پست

وقتی بحث بینتون پیش میاد.. همسرتون پیش قدم برای صحبت کردن میشه یا نه چطوری بین همدیگه حل میکنید..؟ 

من عقدی هستم و نامزدم هرزمان بحثمون شده خودش میکشه کنار میشه تا چند روز اصلا پیگیر دیگه نمیشه ک بین همدیگه حل کنین یا تماس هیچی نمیگیره هربار  هم بهش گفتم این کارت اشتباه هست و باید باهم صحبت کرد ک موضوع حل بشه اما انگار نه انگار رو خودش نمیذاره و دلسردی رو بوجود میاره... خیلی ناراحتم 😔

اره شوهر منم پیش قدم نمیشه ولی همین ک بخام پیش قدم شم اگر مقصر باشه معذرت خواهی میکنه.دوران عقد دعوا زیاد داشتیم خداروشکر الان خیلی کمتر شده نگران نباش صبور باید باشی توی زندگی متاهلی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین شوهر منم اوایل همینجوری بود اصن نمیومد چیزیو حل کنیم همیشه من میرفتم ولی بازم دعوا میشد همش تا حرف میزدم میگفت بابا ول کن اه بسه تمومش کن همیشه همه پرونده های دلخوری باز میموندو من خودخوری میکردم . یه بار خیلی منطقی نشستم بهش گفتم که اینجوری نمیشه همش مشکل میاد رو مشکل همه چیز غیر قابل حل باقی میمونه گفتم از این به بعد، بعده هر بار ناراحتی و دلخوری قهر و توهین نداریم یه مکم به هم فرصت میدیم آروم بشیم حتی بعد چند روز ( این وسط قهر نیستیم) میشینیم در موردش حرف میزنیم و هر طرفی که خطا کرده باید بپذیره ایرادشو . خدایی خیلی اینجوری خوب شدا خیلی صان الان نه قهر داریم نه دعوا

منم همین مشکل با شوهرم دارمدیشب کلی باهاش سراین موضوع حرف زدم

ببین هربار من صحبت میکنم باهاش میگم بحث طبیعیه اما باید همون لحظه ناراحتی باهم صحبت کنیم ک از دل هم در بیاریم اما اون میکشه کنار هیچ تلاشی نمیکنه واقعا خستم کرده دیگه حس خوبی بهش ندارم و دلسردی رو بوجود اورده.. من شک به اعتیاد نامزدمم هم دارم

شما همسرتون اعتیاد داره؟ 

ببین هربار من صحبت میکنم باهاش میگم بحث طبیعیه اما باید همون لحظه ناراحتی باهم صحبت کنیم ک از دل هم ...

مردا همون لحظه نمیتونن اینو همسرم بهم میگفت . میگفت زمان بده اجازه بده من خودم آروم بشم راستم میگفت باید بهشون زمان بدیم ما زنا میخوایم همون لحظه حل بشه اونا نمیتونن

ببین شوهر منم اوایل همینجوری بود اصن نمیومد چیزیو حل کنیم همیشه من میرفتم ولی بازم دعوا میشد همش تا ...

من هم این موضوعات باهاش صحبت کردم که این راهش نیست ک تو بکشی کنار و اصلا صحبت نکنی بذاری کلی وقت بگذره که کینه و نفرت و دلسردی به وجود بیاد هربار میگه باشه اما دوباره تکرار میکنه الان از دستش ناراحتم باهم قهریم حتی زنگ نزده که بخاد ناراحتی من بدونه پیام هم بهش دادم احوالش گرفتم جواب نداد.. خستم کرده بخدا خیلی بی حس و سرده.. ناگفته نمونه مشکوک به اعتیادش هم هستم 😔😔

ببین هربار من صحبت میکنم باهاش میگم بحث طبیعیه اما باید همون لحظه ناراحتی باهم صحبت کنیم ک از دل هم ...

نه اعتیاد نداره 

مرد خوبیه ولی اخلاق های اینجوری داره 

🎶✨️دنیا به ساز تو چه برقصد چه نرقصد، تو برقص✨️🎶
بحث بین هر زن و شوهری بوده و هست حالا اون پیش قدم نشد تو پیش قدم باش

هربار خودم پیش قدم شدم.. اما اون مقصر هست مشکلش اینه خودش پیگیر نمیشه میذاره میگذره میشه یک هفته هرچقد بگذره اصلا حتی براش مهم نیست که از من بی خبر هست به رو خودش نمیذاره 

مردا همون لحظه نمیتونن اینو همسرم بهم میگفت . میگفت زمان بده اجازه بده من خودم آروم بشم راستم میگفت ...

مثلا تا چه زمانی چقد باید طول بکشه؟ 

ینی تا یک هفته ده روز؟ خب اینکه دلسردی به وجود میاره