2777
2789
عنوان

ختر شوهرم حرفایی دیشب زد که خیلی ترسیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 34 پست
الان به شما انگ خساست میزنن که چرا به بچه نباید همه چیزو خریدبه خدا اینجا ادم چیزایی میشنوه پشماش می ...

آره آدم های فوق عجیب زیاده اینجا. 

ولی تایپک هاش رو نگاه کردم انگار دخترش بزرگه نوشته جوان

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو

با توجه به تاپیکات شوهرت خسیسه 

برای بار دوم چشم بازارو کور کردی جانم

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از کجا میگی چطور ؟

خوب عزیزم سر سری یه نگاه به تاپیکات انداختم 

مشخصه خسیس دیگه 

فهمیدنش سخت نیست 

فقط بگم که مقابلش گارد نگیر با زبون خوش ازش پول بکش

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

اینقدر راجع به جزئیات زندگیت تاپیک نزن . اینجا ذهنت ممکنه خراب بشه با حرفای کاربرا و خراب شدن ذهنت قطعا روی زندگیت و رفتارت تاثیر منفی میزاره . از نظر من بزار زمان بگذره .زمان خیلی چیزا رو روشن میکنه هم شناخت شما از شوهرت کافی و کامل میشه هم شناخت اون از شما مخصوصا که تازه هم ازدواج کردید