2777
2789
عنوان

از دست خانواده شوهر سمی دارم دیونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 32 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چشم عزیزم دقیقا درست نمیشن

چشمت بی بلا گلم❤️هر چقدر استقلال بیشتر و وابستگیکمتر خودت راحت تر

دیدن خاکستر های تل آویو آرزوی منه🇸🇩🇱🇧🇮🇷خوشت نمیاد از آرزوم؟پس یه لیوان آب خنک بخور...                               #مرگ_بر_اسرائیل
چجوری از نظر احساسی آدم وابسته نباشه ؟ فکر نمیکنم اصن شدنی باشه

چرا میشه عزیزم همه اینا در نهایت دست خودمونه،یا وابستگی انتخاب می کنیم اذیت میشیم و یا می پذیریم دنیا فقط تو اون فرد خلاصه نمی شه و راحت تر زندگی می کنیم

دیدن خاکستر های تل آویو آرزوی منه🇸🇩🇱🇧🇮🇷خوشت نمیاد از آرزوم؟پس یه لیوان آب خنک بخور...                               #مرگ_بر_اسرائیل
چرا میشه عزیزم همه اینا در نهایت دست خودمونه،یا وابستگی انتخاب می کنیم اذیت میشیم و یا می پذیریم دنی ...

امیدوارم بتونم دیگه وابستش نباشم تا راحت شه همه چی واسم 

چون من ادمیم که خیلی وابسته و دلباخته کسی که دوسش دارم میشم ولی در نهایت اینجور آدما زیاد اذیت میشن امیدوارم منم مث شما بشم🥲

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده خب.یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.

امیدوارم بتونم دیگه وابستش نباشم تا راحت شه همه چی واسم چون من ادمیم که خیلی وابسته و دلباخته کسی که ...

عزیزم دلم امیدوارم همیشه شاد و اروم باشی❤️اتفاقا منم اینجوری نبودم🤪اونقدر شکستم که یاد گرفتم به غیر از خودم به کسی وابسته نباشم،دلباخته و عاشق اره ولی وابسته نه 

وابستگی ینی محتاجش باشی این خیلی بده