2777
2789
عنوان

چی درست کنم 😐😂😂😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 29 پست

زرشک پلو با مرغ

مرغ تو زود پز آبپز کن،ربع الی بیست دقیقه میپزه،بعدشم سرخش کن

پلو هم سریع آبجوش بذار ،کته کن

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زرشک پلو با مرغمرغ تو زود پز آبپز کن،ربع الی بیست دقیقه میپزه،بعدشم سرخش کنپلو هم سریع آبجوش بذار ،ک ...

من باشم برنج میریزم پلوپز ،تمام

مرغم تو زودپز میذارم و....

سیب زمینی هم سرخ میکنم

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

مادر من که میپزه .چون همیشه نخود لوبیا تو یخچال داره پخته

اون مادر شماست اقا که بفکره بعضیها ندارن حبوبات پخته داخل فریزر وبرای پخت حداقل ۳ساعت زمان میخاد

حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده

سریع دست بکار بشه نه زودی اماده میشه

من وقتی میخوام مواد درست کنم سه برابر درست میکنم،بقبشو فریز میکنم برا دو دفعه دیگه آماده داشته باشم