2777
2789
عنوان

تو محل کارش بهش گفتن که هوله

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 51 پست
یه بار بدون اینکه بدونه در مجالسش برو ببین چجوریه یا از فیلم کلیپ رفتارش در مجالس بفهم مگه چجوری رفت ...

اصلا اولین باری که دیدمش تو تولد یکی از دوستام دیجی بود 

بعد شب یلدا هم از این مهمونی یلدایی ها بود ولی خیلی خودشو نمیچسبوند به دخترا با همکارای خانومشم در حد سلام احوال پرسی بوده ارتباط اش نمیدونم چی شده اونجا که اینارو بهش گفتن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا اولین باری که دیدمش تو تولد یکی از دوستام دیجی بود بعد شب یلدا هم از این مهمونی یلدایی ها بود و ...

جلو شما حتما سرسنگین بوده. 

ولش کن دوست پسره دیگه شوهر نیست که غصه بخوری 

تو فعلا کنارش باش اینطوری بیشتر هم بهت اعتماد میکنه اما گوشه ذهنت این موضوع باش و در اولین فرصت پیگی ...

اره کلا کارش یه طوریه دختر دور ورش زیاد هست ولی چند وقت پیشا قبل از اینکه باهم باشیم با یه دختره که همکارشونه دعواشون شده بود اونم میگفت ما همتون هولین تو این صنفو ابروتو میبرم ولی تهش نمیدونم چی شد

😑 نه عزيزم من تو دهات زندگى ميكنم واكنش ٥ سال كلاس زبان :🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خب پس چرا خندت گرفت

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید        

کنار گذاشتن یه ادم فقط گفتنش راحته

واسه منی ک تو این راهم این حرفارو نزن

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره