2777
2789
عنوان

همکارم حتی ماکارونی و بادمجان سرخ شده سفارش میده غذا نمی پزه

| مشاهده متن کامل بحث + 3877 بازدید | 139 پست
آفرین من برعکس اکثر خانمها سبک زندگی شما رو بیشتر دوست دارم آدم حس زندگی داره اما واقعیت من خودم تنب ...

ی سال جو گرفت گفتم وای رب کارخونه ای نخوریم بیاید بپزیم . یعنی مردن رو تجربه کردم خیلی خسته شدم  . آبلیمو و آبغوره رو هم جا انداختم بگم،😂😂😂همین الان تصمیم گرفتم امشب شام نذارم چون خیلی خیلی بیشتر از خانمهای دیگه کار کردم خسته ام

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من چند سال اول ازدواجم دقیقا همین بودم

بعدش که رو اوردم به سالم خوری و ورزش مجبور شدم اشپزی کنم چون غذای بیرون همیشه چرب و چیلیه و رفته رفته عادت کردم

الان هفته ای دوبار فقط فذای بیرون میخوریم

من متنفرم از این جورر زندگی ها، یعنی یه هفته مسافرت بیرون غدا میخورم بال بال میزنم برم خونه خودم اشپزی کنم، خونه ای که توش بوی غدا نپیچه خونه نیست ،حالا بحث سلامتی ش به کنار ،همون بادمجون و میدونی با چه روغنی بیرون سرخ میکنن

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
ی سال جو گرفت گفتم وای رب کارخونه ای نخوریم بیاید بپزیم . یعنی مردن رو تجربه کردم خیلی خسته شدم . آ ...

دیگه شما خیلی حرفه ای هستی 

رب پختن مگه تو آپارتمان و با شرایط امروز ممکنه اخه 

یکبار خاله ام اومده بود رو گاز لشپزخونه رب بپزه کل اشپزخونه گند خورده بود بهش

منم رب کارخونه ای نمیکیزم اما جاری ام خونه مادرش تو روستا هست یک خانومی میاد همونجا براشون رب میپزه برای منم میاره البته پولش رو میدم دیگه بهترین ربی هست که ممکنه باشه 

چون جاری ام حساسه خوشش نمیاد گوجه با دستگاه چرخ بشه میگه باید به روش سنتی باشه میاره حیاط خونه مادرش گوجه هم از باغ خودشون میاد من فقط پول میدم برام سالانه میاره 

من شوهرم غذای ظهر بمونه برا شبم نمیخوره باید تازه و مطمن درست کنم 

والا از یه لحاظ خوبه ما که پای گاز پیر شدیم مخصوصا اینکه انقد فک میکنید باید چی درست کنیتازه من دیدم اینجور زنا برا شوهراشون عزیز ترن

اینکه آشپزی نکنی خیلی خوبه

ولی تا حالا ی چیزایی ندیدید 

روغن ده بار استفاده شده 

سرخ شدن در روغن غیر استاندارد و با حجم زیاد 

مواد غذایی در معرض آلودگی 

نود درصد رستوران ها موش دارن این رو قبول کنید 

بعضی رستوران ها بافی مانده غذای بقیه ک سالم مونده برمیدارن قاطی میکنن

رنگ های غیر مجاز 

سبک زندگی بشدت اشتباه 

هر چیزی نتیجه ش ده سال دیگه مشخص میشه 

انواع مریضی ها در ده سال آینده 

همون پول رو میده دوا درمان 

و هزینه های زیاد غذای بیرون

اینم یه سبک زندگیه که مزایا و معایب خودش داره نمیدونم خوبه یانه اما من اگر خیلی هم وضع مالیم خوب بود باز گاهی خودم اشپزی میکردم

الان ظهر غذای تازه درست میکنم شب هم تازه،غذای مونده نمیخوریم

سبزی خودم پاک میکنم و سرخ میکنم،ترشی؛شور،مربا،باقالی و...همه رو خودم درست میکنم سبزی خودم میگیرم خشک میکنم

برای بچه هام لواشک درست میکنم و..

ولی خب تمام وقتم به این کارا میگذره،اما من خانه دارم اگر اینارو هم انجام ندم احساس بیهودگی دارم

اینم یه سبک زندگی

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
چرا ورشکست شد خونه و ماشین هم نداره حقوقم نداره

همه رو از دست داد همه رو اینقدر بی رویه خرج می کرد به بقیه قرض میداد بعد الان که شرایط کشور اینطوری شد دیگه بهشون کار نداد برشکست شده هیچ آینده نگری نمی کرد برای آینده مثلا ا میلیارد در آمد داشت همشه خرج می کرد یه مقدار از اون پول تبدیل به چیزی با ارزش نمی کرد