2777
2789
عنوان

خانومااا بیاین نظر بدین چقد به خواهرشوهرم دستمزد بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4028 بازدید | 141 پست

بستگی‌داره اگر ساده باشن از ۱۵۰ واسه دوخت هر تیشرت یا بلوز شروع میشه

مدل استین مدلبای مدل یقه دکمه خور... به خیلی چیزها بسنگی داره کمترینش ۳۰۰تومن هست

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اونا یا خواهر شوهرم یا خیاط🤣

اره اینجا توقع دارن از داداشاشون براشون سیسمونی و جهزیه و ماشین و خونه بخرن درازای کوک زدن یه جوراب سوراخ شده انگشتری گردنبندی چیزی😂😂😂😂 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫 ...

فک کنم یا خودخواهرشوهره بوده یا  شوهر اسی🤣

دوتومن زیاده ۳۰۰تومن کمه ۵۰۰کافیه دیگه

فقط ۵۰۹ تصویب شد حرف رو حرفم نیارید 

تامام😂

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

فقط ۵۰۹ تصویب شد حرف رو حرفم نیارید تامام😂

🥹🥹

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر دومین فندوق قشنگمه هنوز نمیدونم جنسیتش چیه ولی میشه دعا کنید سالم باشه ..امروز ۱۷ مرداد ۴۰۳تو ۱۴ هفتگی جنسیتش مشخص شد و من برا دومین بار دارم پسر دار میشم💙خدا به همه اونایی که نی نی دوست دارن و نمیشه نی نی گوگولی بده الهی .💖💗

۲۰۰ طرف ماقیمت اینه

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود....