2777
2789
عنوان

شوهرم خونمون رو به اسم مادرش کرده😦😦

| مشاهده متن کامل بحث + 883 بازدید | 49 پست
احتمالا واسه همون موقع بوده. عیب نداره حالا باز با زبون چاخان و سیاست زنونه بگو سه دنگ بنام شما باش ...

تلاش کردم ولی نشد چون برا این کار باید از نام مادرش دربیاره قطعا اونا نمیذارن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تعجب میکنم از خانومایی که طلا میفروشن خونه میخرن ولی چند دونگشو به اسم خودشون نمیکنن

شوهرمن گفت خونه ارثیه اسو وسندبنام نمیزنن ونمیشه وفلان وفقط قولنامه به اسممه

۷۵.۹۲۸۰
شوهرمن گفت خونه ارثیه اسو وسندبنام نمیزنن ونمیشه وفلان وفقط قولنامه به اسممه

براهمین هیچی بنام من نیس وفقط قولنامه به اسم شوهرمه طلاهام حتی حلقمووتوقبالمودادم براخریدخونمون

۷۵.۹۲۸۰
۳ دونگ خونه وکالتی ب اسم منه مدارکش هس کنار سند خونه . فقط نمیدونم چقد معتبره همسرم خودش میتونه کنسل ...

بله میتونه،تویه برگه مشخصات خودتون و همسرتون ،مشخصات ملک رابنویسین،وقید کنین این مقدار از خونه  درفلان تاریخ به تصرف خانم فلانی در آمد امضا شما همسر و دوشاهد

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر