2777
2789
عنوان

گوشت گذاشتم تو شیشه بپزه ترکید😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 980 بازدید | 67 پست
تاتو باشی نخوای ابداع جدید کنی🤣😂😂😂😂

همینو بگو دیدی میگن حسنی به مکتب نمی‌رفت جمعه می‌رفت حالا تو روز غذای عادی رو‌نمیپزم الان پاشدم گوشت کردم تو شیشه یکی نیست بگه تو رو چه به این کارا اخه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بخند بابا خودمم پاره شدم از خنده😂😂 ولی با ریختم بندری دارم میخندم لرزه بدنم قطع نمیشه

الهی بگردم

یکم نمک بخور قشنگم

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️
وای اون خیلی بهتره بوی دوغ تا اینجا اومد😂😂😂

🤕😂😂😂😂آره اقلا شیشه توش نبود ولی بازم مکافاتی داشتم مهمان هم داشتم دلم میخواست جیغ بکشم🫤🤣🤣🤣

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
😂😂دل همه رو شاد کردم. نه من خیلی میپزم اینجوری ولی اولین بار بود اینطور شد

هواسرده شیشه ها معمولا خنکن یا سردن. حتی لیوان چای هم اینجوره . باید دمای آبو شیشه یکی باشه که نشکنه

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....

خیای خوشمزه و مقویه، من ی بار گذاشتم خیلی مریض بودم مغزم کار نمیکرد، همینطور که می‌جوید یهو ی لیوان آب سرد ریختم روو شیشه، نمیدونم خدا چققققدر دوستم داشت که شیشه توو صورتم ترکید اما نه سوختم و نه زخم شد صورتم 

چقددددر وحشتناک بود