2777
2789
عنوان

گوشت گذاشتم تو شیشه بپزه ترکید😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 981 بازدید | 67 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه رو گاز بود یهو مثل بمب اتم ترکید😂😂 گفتم اسرائیل حمله کرد

خدا منو ببخشه

اسی تو هم ببخش

ولی خندم بند نمیاد😂😂😂😢

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️
نمی‌دونم خودم ریختم پرام مونده 😂😂دارم آب قند میخورم اتصالات مغزم بهم ریخت

😂😂😂😂بگردم الهی فدا سرت پیش میاد

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
اولش باید شیشه رو تو‌قابلمه با دمای معمولی آب میذاشتی با شعله ملایم تا خودش کم کم گرم بشه و بجوشه، ح ...

همین کار و کردم جارو کشیدم چون بچه کوچیک دارم ولی فایده نکرد 😂 

نمی‌دونم خودم ریختم پرام مونده 😂😂دارم آب قند میخورم اتصالات مغزم بهم ریخت

یبار دوغ درست کردم چند روز تو آشپزخونه بود درشو که باز کردم اصلا انگار منفجر شد از سقف آشپزخونه تا وسط سالن پذیرایی دوغی شد نگم تا یکماه داشتم میشستم🤣🤣🤣🤣الان اینو گفتی یاد اون افتادم با تمام وجود درکت کردم

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
نه هیچ کدوم میگم شاید شیشه ترک داشته😂😂 هر چی بود زندگیم به گند کشیده شد

احتمالا 

اسرائیل حمله کرد گفتین خیلی خندیدم 😂😂😂

من یبار آب سرد ریختم ترکید 

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤