2777
2789

وای چجور دلتون میاد اینجور بگید

من مهمون غریبه سه هفته خونم راه دادم کل حقوق و همه چیز براش خرج کردم برای اینکه روحیشون عوض شه هر روز بردمشون بیرون با هم توی بیمارستان آشنا شده بودیم بعد آشناهای همسایه امون توی شهر دیگه دراومد‌ یعنی همیشه میگفت خدا شمارو سر راهمون قرار داد از شهر غریب اومده بودن زنش مریض بود یکم بعد هم فوت کرد😓

چون دقیقا برای خودم چنین اتفاقی افتاده بود البته ایشون نمیدونم چیکاره تو بیمارستان بودن بازنشسته شده بودن نزاشتن هزار تومن ما خرج کنیم  یکبارم برای عمل دخترم یک خانمی رو سوار کردیم ماشینش خراب شده بود فهمید برای چی اومدیم ولکن ما نشد چقدر کمکمون کرد خداخیرش بده بزور چند روز خونشون ما رو‌نگه داشت 

چرا ایقندر شیرازی ها مهربونن؟ دست ما جنوبیا رو تو مهنمون نوازی از پشت بستن 

هر سال میرم شیراز یکجور ما رو شگفت زده میکنن چقدر خوبن چقدر

من خودم شخصا حوصله مهمونی که بیشتر از یک شب بمونه ندارم واقعا جایی هم نمیمونم بضیا مثل من هستن ولی همون یک روز رو هم ب بهترین شکل پذیرایی میکنم و خوش میگذره ب همه و خوشحالن

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خودم شخصا حوصله مهمونی که بیشتر از یک شب بمونه ندارم واقعا جایی هم نمیمونم بضیا مثل من هستن ولی ه ...

اصلا مسئله حوصله داشتن و نداشتن نیست

قطعا ادم خسته میشه کمرت میشکنه ولی وقتی طرف ناچار باشه یا بخواد بمونه بیرونش میکنی؟ یا اینجوری ازش پذیرایی میکنی؟

اصلا مسئله حوصله داشتن و نداشتن نیستقطعا ادم خسته میشه کمرت میشکنه ولی وقتی طرف ناچار باشه یا بخواد ...

من اون تاپیک رو حقیقتا نخوندم ولی بستگی داره طرف کی باشه مثلا ادمی ک بهم بدی کرده رو اصلا ب فلاکت هم بیفته کاری براش نمیکنم

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

طرف میگه مجبورم خونه داداشم بمونم میگن اون خونه داداشت نیست برو مسافرخونه با شوهرت پنیر بخر برید تو ماشین بخورید مواد غذایی شوهرت بخره تو بپز بشور 😑😐 میگن وظیفه نداره شام با صبحانه بده🤕

خواهربرادر و انسانیت برای چیه من داداشم بیاد با روی گشاد بهترین سفره رو براش میندازم نداشته باشم با هم نیمرو میخوریم همچین میگن خسته میشه انگار میخواد بره هیزم اتیش کنه نمونه بارز گشا.دی

من خودم شخصا حوصله مهمونی که بیشتر از یک شب بمونه ندارم واقعا جایی هم نمیمونم بضیا مثل من هستن ولی ه ...

داداشت وضعش بد باشه مجبور باشه با زنش بیاد بیرون میکنی شام و ناهار نمیپزی میری تو اتاق میخوابی اخم و تخم میکنی؟

طرف میگه مجبورم خونه داداشم بمونم میگن اون خونه داداشت نیست برو مسافرخونه با شوهرت پنیر بخر برید تو ...

تازه طفلک میگفت میاد خونمون مجلسی پذیرایی میکرده ازش نمیدونم چی بگم 

اینجا اکثرا همه پشت عروس درمیان چون خونواده ی شوهر همیشه آدم بده ان😂😂

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

درکل مهمان حبیب خداست روزیش با خودش میاره

دقیقا

وقتی مهمونت ناچاره دیگه این اداها چیه

گاهی پیش میاد مهمون پرو برای تفریح میاد خیلی میمونه خیلی میریزه میپاشه به حسابت خرج میکنه و با وجود اینکه تواناییش داره هتلی جایی بره خونت رو به گند میکشه کلی میمونه 

اون فرق داره گرچه من تو زندگیم با چنین موردی برخورد نکردم

کار زنداداشش بد بود،من به شخصه دلم نمیاد به مهمون بی احترامی کنم،شده باشه اگه اذیت بشم خیلی محترمانه و با مهربونی به مهمونم میگم اونم نه سه روزو ،یه ماهو مثلا،اما هیچ وقت بی محلی نمیکنم.من اصلا نمیزارم مهمونم دست به سیاه و سفید بزنه.

بدتر از زنداداشش یه سری کاربرای دیگه بودن که از زنداداشه طرفداری میکردن

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗