2777
2789

از صفحه ۴۴ تا ۴۸ خوندم چیکار کنم اینقدر کندم بخدا ۴۳ صفحه دیگه باید تا شب جمع کنم کمک کنید خوب تو ذهنم می مونه ولی خب کند می خونم

تلاش کردی 👨‍🔬Mee to bayby🧑‍⚕️❤️👩‍⚕️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوشیت رو خاموش کنی تا دو ساعت دیگه درست تموم میشه تا شب یه دورم مرور میکنی . والا من این همه ساله دارم درس میخونم تاحالا نشده موقع درس خوندن حتی ب ساعت گوشی نگاه کنم چه برسه این ک بیام تو سایت تاپیک بزنم . 

بنظرت ۱۲ درس مطالعات چند ساعته میشه خوند ک ۲۰ شد؟

یه روز به کوب

حداقل دو دور

کاربری دست دو نفره / جواب کاربر های عقده ای و بی شخصیت داده نمیشود. هرچی دلمون خاس میگیم و میزنیم به شما دوست عزیز هم هیچ ربطی ندارع اوکی؟ نپیچ که بد میپیچیم بت 🤙🤝

بنظرت ۱۲ درس مطالعات چند ساعته میشه خوند ک ۲۰ شد؟

قبلا خوندی یا نه؟

اگه خونده باشی و متوسط باشی نه ده ساعت عالی میشع خوند

اگه نه ك یه روز بزور

عاشقان کشتگان معشوق اند برنیاید ز مردگان آواز...دولت عشق امد و من دولت پاینده شدم...رفتم و سرمسته شدم! امر تورا بنده شدم!...رفتم و دیوانه شدم...آری که دیوانه شدم...:)))

بچا منم جوابمو بدییین

من یازده تحربیم امسال میخواسدم همش کلاس شیمی ببینم فراهانیو هی فرصت نکردم تستم درس درمون نزدم ازش از اول سال 

و نیاز ب اموزش دارم الان نمیدونم چ دوره ای ببینم چون خب فراهانی سالیانه‌ش الان خیلی جلوعه نمیشه رسوند!

نمی‌دونم چ کنممم

عاشقان کشتگان معشوق اند برنیاید ز مردگان آواز...دولت عشق امد و من دولت پاینده شدم...رفتم و سرمسته شدم! امر تورا بنده شدم!...رفتم و دیوانه شدم...آری که دیوانه شدم...:)))