بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گوشیت رو خاموش کنی تا دو ساعت دیگه درست تموم میشه تا شب یه دورم مرور میکنی . والا من این همه ساله دارم درس میخونم تاحالا نشده موقع درس خوندن حتی ب ساعت گوشی نگاه کنم چه برسه این ک بیام تو سایت تاپیک بزنم .
کاربری دست دو نفره / جواب کاربر های عقده ای و بی شخصیت داده نمیشود. هرچی دلمون خاس میگیم و میزنیم به شما دوست عزیز هم هیچ ربطی ندارع اوکی؟ نپیچ که بد میپیچیم بت 🤙🤝
اگه خونده باشی و متوسط باشی نه ده ساعت عالی میشع خوند
اگه نه ك یه روز بزور
عاشقان کشتگان معشوق اند برنیاید ز مردگان آواز...دولت عشق امد و من دولت پاینده شدم...رفتم و سرمسته شدم! امر تورا بنده شدم!...رفتم و دیوانه شدم...آری که دیوانه شدم...:)))
من یازده تحربیم امسال میخواسدم همش کلاس شیمی ببینم فراهانیو هی فرصت نکردم تستم درس درمون نزدم ازش از اول سال
و نیاز ب اموزش دارم الان نمیدونم چ دوره ای ببینم چون خب فراهانی سالیانهش الان خیلی جلوعه نمیشه رسوند!
نمیدونم چ کنممم
عاشقان کشتگان معشوق اند برنیاید ز مردگان آواز...دولت عشق امد و من دولت پاینده شدم...رفتم و سرمسته شدم! امر تورا بنده شدم!...رفتم و دیوانه شدم...آری که دیوانه شدم...:)))