2777
2789
عنوان

خوش به حال خارجیا چه قشنگه کریسمس اونوقت ایرانیا

| مشاهده متن کامل بحث + 1284 بازدید | 118 پست
اونجا اینقدر گرونیه که تو تخفیفم خیلیا نمیتونن خرید کنن

خارج منظورته؟ نه اصلا اینجور نیس . من پیج کلی از ایرانیا یا خارجیارو دارم که فارسی حرف میزنن  میرم خرید قیمتارو نشون میدن میگن با پول ایران انقدر میشه...

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا. انگار ما گفتیم عید ما زشته ! از بی پولیه دیگه حالمون گرفته شده استرس اینکه مهمون بیاد خونت خ ...

ولشون کن، خودشونو زدن به خواب اینا

هر چی بگی آب در هاون کوبیدنه 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
اونجا اینقدر گرونیه که تو تخفیفم خیلیا نمیتونن خرید کنن

اینا چیه میگید واقعا؟

میخواید مثلا بگید نه ما آنقدر هم بدبخت نیستیم!!

واقعا توهین به شعور مخاطبه حرفتون 

تورم اینجا ۵۰ درصده ، نه اونجاها!!!

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

دقیقا. انگار ما گفتیم عید ما زشته ! از بی پولیه دیگه حالمون گرفته شده استرس اینکه مهمون بیاد خونت خ ...

دیگه اینجا ملت دل و دماغ بزن و برقص رو هم ندارن از شدت گرونی..طرف میاد چهار تا دونه میوه بخره کارتش خالی میشه دیگه اعصاب شادی کردن میمونه؟ 

من خودمو میگم ..۲۱ سالمه ولی چندین ساله از عید لذت نبردم .. برام مثل بقیه ی روزاست فرقی نمیکنه از بس که وضع اقتصادی داغون شده این اواخر .. پدر من سال هاست شغل ثابتی دارن یادمه یه سال یه اتفاقی افتاد پدرم از اول اسفند سرکار نرفتن ما اصلاااا به مشکل مالی نخوردیم هیچ ،کل عیدهم مسافرت بودیم .. اما الان چند ساله دیگه اگه دو روز آدم سرکار نره پول تو کارت ته میکشه😐 اونم شغل آزاد .. بعد طرف انقد دل شاده که میگه مردم الکی غر میزنن.. عجب 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚
اینا چیه میگید واقعا؟میخواید مثلا بگید نه ما آنقدر هم بدبخت نیستیم!!واقعا توهین به شعور مخاطبه حرفتو ...

الان تو کانادا گرونی بیداد میکنه عزیزم .قدرت خرید به شدت اومده پایین .تمام دنیا اینطور شده

من که عاشق عید خودمون ایرانیام😍💕

خیلی حس خوبیه آخرای اسفند خونه تکونی خرید عید ماهی لباسای جدید بازاری شلوغ بازار آهنگ پخش میکنن😍😍😍

متاسفانه اوضاع داغونه بخاطر همین ذوقا کور شده ولی کم و بیش پیدا میشن آدمایی که هنوزم ذوق دارن😊

دیگه اینجا ملت دل و دماغ بزن و برقص رو هم ندارن از شدت گرونی..طرف میاد چهار تا دونه میوه بخره کارتش ...

وا خب منم مشکل مالی دارم اما خب با همه ی اینا عیدا شادم چون لباس نو میخرم برای خودم با اینکه این عید واقعا سخت بود برام چون تو بیمارستان بودم والا کسی که متاهل هست و بچه داره باید بناله که عید چیه؟همش داره جیبم خالی میشه مجردا که راحتن خودشونن هر چی هست برای خودشون خرج میکنن دیگه نگران بچه نیستن چی بپوشه پول داشته باشه براش بخره