2777
2789

دلیلش اینه میگم چرا خیلیی افراد ثروتمند میشناسم که اصلا ن نماز میخونن نه روزه میگیرن 

از ی طرفی افراد فقیر ک شب و روز نماز و عبادت میکنن 

اعتقادم خیلی کم شده قبلا نمهز خیلی بهم ارامش میداد الان از وقتی نمیخونم کلا روح و روانمم در عذابه

اما وضعیت زندگیم چنان خوب نیست و هرچیم از خداا میخوام کمکم نمیکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به وجود خدا شک کردی؟یا ایمانت بهش کمتر شده؟

شک دارم اما خیلیی دو دلم دوس ندارم اینجوری باشم

میدونم خدااایی هست اما اون خدااایی ک تو دلمه با خدای این ادیان هایی ک میشناسم فرق داره

جوریم که نماز میخونم هم حالم بد میشه سر نماز همش با خودم میگم مگه خدا به حرف من گوش داده تا حالا مگه ...

منم مثلا میگم امروز نماز میخونم امه همون ی روز دووم میارم نمیتونم

قبلا خیلی اهل نماز روزه بودم

جوریم که نماز میخونم هم حالم بد میشه سر نماز همش با خودم میگم مگه خدا به حرف من گوش داده تا حالا مگه ...

عزیزم سابقه وسواس فکری نداری؟

آخه من مدتی ب شدت درگیر این مشکل بودم تا جایی ک الان ب بی‌اعتقادی کامل رسیدم ولی الان فهمیدم ک این فکرام دست خودم نبوده و مشکلم اط وسواس بود و الان دنبال درمان وسواسم هستم تا بعدش برم خداجونمو پیدا کنم

منم دقیقا سر نماز یا دعا یا موقع حرف زدن با خدا این فکرا توی سرم بود ک نکنه خدا نباشه نکنه حرفان رو نشنوه نکنه این کارهام همه الکی باشه.. و حالم بشدت بد میشد طوری ک کاهل نماز شدم دیگه با خدا صحبت نمیکردم.. عملا دیگه هیج اعتقادی بهش نداشتم و زندگیم جهنم شده بود

منم مثلا میگم امروز نماز میخونم امه همون ی روز دووم میارم نمیتونمقبلا خیلی اهل نماز روزه بودم

ووضعیت خیلی مشابه منه

منم قبلا بشدت آدم معتقدی بودم و ی آرامشی داشتم ک واقعا قابل درک نیست.. انیدوارم ی روزی همه اون آرامش رو بدست بیارن🥲

منم مثلا میگم امروز نماز میخونم امه همون ی روز دووم میارم نمیتونمقبلا خیلی اهل نماز روزه بودم

من نمازم حالمو بد میکنه عمدا یکی در میون میخونم 

واقعا یه عمر خدا رو مهربون میدونستم 

ولی انگار الان پا گذاشته رو خرخرم همه درای دنیا رو به روم بسته منم دیگه نمیتونم با عشق عبادتش کنم

کلی گره تو زندگیم دارم ارزومه یه اتفاق خوب بیوفته تو زندگیم😭😭😭

عزیزم سابقه وسواس فکری نداری؟آخه من مدتی ب شدت درگیر این مشکل بودم تا جایی ک الان ب بی‌اعتقادی کامل ...

نمیدونم وسواس فکریه یا چی

ولی این دو ساله از زمین و اسمون برام میباره واقعا خستم این همه مشکل رو نمی تونم باهم تحمل کنم هر چی خدا رو صدا میزنم خدا بدترش میکنه ازش نا امیدم 

خیلی ناامید 

نماز شب میخوندم الان به نماز شب فکر میکنم حالم بد میشه که چجور با عشق خدایی رو صدا میزدم که یه نگاهم بهم ننداخت کمکی بهم نکرد یه مشکلمو حل نکرد 

بنظرم دلیل این حال من فقط خواست خدا بوده و بس میخواست از خودش دورم کنه موفقم شد ولی بازم ول کن نیست همش بد بیلری بد شانسی اه خستممممم

نمیدونم وسواس فکریه یا چیولی این دو ساله از زمین و اسمون برام میباره واقعا خستم این همه مشکل رو نمی ...

نمیدونم عزیزم منم ی دوره ای مشکل شما رو داشتم همبن ک میخواستم برم نماز بخونم ی وحشتی ب دلم میوفتاد.. ولی خب گفتم مشکل من از وسواس بود واسه شما رو نمیدونم..  بد نیست پیش ی روانشناس بری