2777
2789
دیده تو گوشیم

یه مدت بگوتعلیقت کنن اوضاع که آروم شدبگونی نی یاربرت گردونننه ولی ایندفعه سوسکی بیا

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

احیانا بهش شکاک نشدی؟ یا تاپیکای خیانت براش تعریف نکردی؟ اگر شکاک شدی حق داره چون تاپیک خیانت که مدا ...

شکاک نه ولی تاپیک خیانت و چرا خوندم براش

خدایا شکرت 

دقبقا ...اخه مگ بچه ایم که یاد بگیریم

بگو من تاپیک نمیزنم فقط اشپزی و بچه داریش برام مفیده یاد میگیرم.منم همینو میگم،چون وقتی منو عضو کرد فک کرد فقط زنان زایمان هست بعدا دید نع خیانت و غیبت شوهرم هست دیگه ترسیده😂

شکاک نه ولی تاپیک خیانت و چرا خوندم براش

خب پس بخاطر همونه 

مردها مشکل بسیار زیادی با این قضیه دارن که همسرشون بهشون شک کنه 

احتمالا وسط تاپیک هم یه جاهاییشو با تاکید براش خوندی یا بحالت هشدارگونه 

خخخخ

خداوند می بیند و میپوشاند مردم نمی بینند و فریاد میزنند..