2777
2789
عنوان

پوست نوزادم

49 بازدید | 8 پست

سلام پوست نوزادم صورتش با بدنش فرق میکنه صورتش سبزه روشن و بدنش تیره تره۲ ماه و ۴ روزشه.شوهرم سفید و بوره خانوادشم بورن و خودم سبزه.مادرشوهرم همش میگه پسرسیاه ما دوست نداریم 😢😢😢اصلا وقتی میرم خونشون هیچکدوم طرف بچم نمیان خیلی روحیه ام خراب شده خداکنه پوستش روشن تر بشه

وا نمیخواین نخواین، بگو پسرمون هرجور که باشه بالای سر پدر و مادرشه، اینقدر خودت به بچت ارزش بده که ب ...

اصلا داغونم اون پسرم بور و سفیده این یکی سبزه همش میگن این به مادرش رفته سیاه شده جلو هرکسی هم میخواد باشه فرقی نمیکنه.شوهرمم روز اول تو بیمارستان وقتی دید بچم بور نیست هزارتا حرف بهم زد و رفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا داغونم اون پسرم بور و سفیده این یکی سبزه همش میگن این به مادرش رفته سیاه شده جلو هرکسی هم میخوا ...

حالا ببین همین بچه سبزه چقدر بچه خوبی میشه، یه کاری کن به چشم همسرت بامزه و دوست داشتنی بیاد ، حرف بقیه مهم نیست

حالا ببین همین بچه سبزه چقدر بچه خوبی میشه، یه کاری کن به چشم همسرت بامزه و دوست داشتنی بیاد ، حرف ب ...

شوهرم الان بوسش میکنه میگه دوسش دارم نمیدونم جلوی من اینجوریه یا کلا دوسش داره

شوهرم الان بوسش میکنه میگه دوسش دارم نمیدونم جلوی من اینجوریه یا کلا دوسش داره

کاری کن به چشمش بیشتر بیاد، مثلا بگو ببین بغلت چقدر آروم میگیره، یا بزرگتر‌که سد بگو گریه میکرد عکستو دید آروم شد یا تماس گرفتی صداتو‌ شنید آروم شد، بذار بهش وابسته بشه، اگه اعتقاد داری از خدا بخواه

کاری کن به چشمش بیشتر بیاد، مثلا بگو ببین بغلت چقدر آروم میگیره، یا بزرگتر‌که سد بگو گریه میکرد عکست ...

ایشاالله ک مهر بچم ب دلشون بیوفته از خدا میخوام کمکم کنه اینجوری خیلی با رفتارهاشون ب طلاق فکر میکنم 😢😔

ایشاالله ک مهر بچم ب دلشون بیوفته از خدا میخوام کمکم کنه اینجوری خیلی با رفتارهاشون ب طلاق فکر میکنم ...

ببین منم دوتا دختر دارم، سر دومی که مشخص شد دختره، احساس کردم همسرم یکم ضدحال شد، مادرش همش میگفت حالا باید همش نواربهداشتی بخری و فلان( چقدر احمقانه حرف میزد) تو بارداری از خدا خواستم مهر این بچه رو‌ تو دل شوهرم بندازه، باورت نمیشه الان همسرم عاشق این دومی شده، میگه این فقط به دردم میخوره، اینقدر هم این بچه شیرینه همه عاشقشن، از پدرشوهرم گرفته تا مادرشوهر و بقیه فامیل و غریبه، شمام از خدا بخواه مادر دعاش ردخور نداره

ببین منم دوتا دختر دارم، سر دومی که مشخص شد دختره، احساس کردم همسرم یکم ضدحال شد، مادرش همش میگفت حا ...

الهی که زنده باشن عزیزم ماشالله ب جونش.انشاالله ک خدا نگاهی به دل منم بندازه بخدا موقع شیر دادن همش اشک میریزم