2777
2789
عنوان

کسی تجربه خودکشی نا موفق داشته علامت سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 34 پست

بله کم داشتم .وقتی حالت بد میشه و باورت میشه که دار ی تموم میکنی تمام وحودت رو وحشت میگیره خونوادت یادت میاد کسایی که ازشون متنفری برات عزیز میشن دلت میخواد بری از دلشون دربیاری. خلاصه خس وحشت و پشیمونی و ...

هر که به من می‌رسد بوی قفس می‌دهدجز تو که پر می‌دهیتا بپرانی مرا🕊️🕊️🕊️🥀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آدمایی زیادی متاسفانه تجربه کردن

ولی بعد از خودکشی دیگه به اختیار خودت نیست

یا میمونی ادامه میدی  چون بموقع جونت رو نجات دادن.یا میری واسه همیشه

همه هم خروج روح رو تجربه نمیکنن

خودتو درگیر این حرفا نکن

خودکشی راه حل نیست، اصلا راه نیست،بیراهست،

هم خودشو نابود میکنه،هم خانوادشو

اول اینکه به خالقت نزدیک تر شو،

نماز و قرآن خوندن به انسان آرامش میده،

زیارت امامان بخصوص امام حسین،علیه السلام،خیلی تاثیر داره،

بعدشم سعی کن به آدمهای شاد و مثبت ارتباط مداوم بزنی،

آخرین خودکشیم با ۹۰ تا قرص اعصاب بود که کارم به بیمارستان نکشید چون به خانواده‌ام هیچی نگفتم سه روز تمام فقط خوابیدم اگرم بیدار بودم فقط تو خواب و بیداری بودم یعنی حس می‌کردم ولی حرکاتم دست خودم نبود انگار سست بود بدنم غیر ارادی بود انگار مغزم داشت همه چیزو کنترل می‌کرد سه روز تموم من فقط خوابیدم نه دستشویی رفتم نه غذا خوردم فقط و فقط خوابیدم خودشم قرص‌ها رو ناشتا با معده خالی ناشتا می‌خوردم خودشم بعد خوردن قرص‌ها می‌خوابیدم دیگه بعد اون وقتی که دیدم نه انگاری مردنی نیستم گفتم که به هر طریقی شده به زندگیم ادامه میدم خب خدا نمی‌خواد بمیرم پس ادامه میدم من هرچی که شد شد

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

اره من خودکشی کردم زنده موندم و دوباره میخام انجامش بدم

شما با احترام خیلی خری

دوست عزیز کاربری دست دو نفره نیازی نیست انقد خودت اذیت کنی و هر لحظه در حال مچ‌گرفتن ما باشی که 

دوبار انجام دادم اما فقط به صورت نمایشی مثلا یبار اتیش روشن کردم بجای خودم بابام اتیش گرفت   

یبارم الکی دوتا قرص شکم خوردم بابام فکر کرد خیلی خوردم منو بردن بخش پرستارا دستو پامو گرفتن گفتم نخوردم ولم کنید کثافتا بزور گرفتنم یه شلنگ از دماغم فرو کردن تو معدم بعدم گالون گالون اب ریختن جوری شدم که از بالا اب میومد از پایین اب رو دو درجه گرمتر پس میدادم   

کل بخش پر شاش من شد وقتیم مرخصم کردن پتو بیمارستانو دادن بهم گفتن فقط ببر دخترتو ولی من اون روز حکم شاشوی اعظم رو گرفتم و توی ماشین اژانس هم شاشیدم ....یعنی اگر واقعا خودکشی میکردم بهترم بود   

الانم تو سیستم اسمم الکی خراب شده و بعنوان افراد اقدام ب خودکشی پرونده دارم که شاید یروز بخاطرش شوهرم  هر کاری میتونه انجام بده

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
اره من خودکشی کردم زنده موندم و دوباره میخام انجامش بدم

پس چرا تا الان ندادین؟

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...