2777
2789
عنوان

برای کریسمس چیکار کردین💃💃💃

| مشاهده متن کامل بحث + 1025 بازدید | 90 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شاد باشی همیشه عزیزم 

هیچی 

انقدر گرفتارم وقت ندارم کلا 

الان فهمیدم اول ژانویه اس

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

خوب کردی افرین 

ادم برا دل خوش هر کاری دوست داره باید کنن حتی شده کوچیک☺️☺️☺️🤗🤗🤗

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏
میدونم انقدر کار سرم ریخته بود که وقت نکردم

یعنی انقد واجب بود کریسمس گ کارداشتی وقت نکردی بازم هفته بعدش جشن گرفتی! عید نوروز رو هم فکنکنم انقد جدی بگیرینا

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
من هم عید نوروز دوست دارم هم یلدا هم ولن هم سال نو میلادی هم مراسمات مذهبی عاشورا میگیرم ب شما چ ربط ...

بقول دوستمون تولد کریشنا خدای هندوها رو هم جشن بگیر جا نمونی😂😂😂

Everything will be ok in the end.if its not ok,its not the end

عزیزمم کار تو مثل این بود که شب سیزده به در تاپیک بزنی می خوام بمرم سمنو بخرم 😂😂😂

والا بنظر من اهمیت مناسبتای مختلف توی معنا و شادی شونه وگرنه مثلا میتونین بگین شب یلدا فقط ۱ دقیقه بیشتره چرا جشن بگیریم اینم همون طوریه دلیل جشنای مختلف به خودشونه

کاش میدانستی تو برای من یک رویا هستی-

کسايی ک هيچی ب براشون مهم نیست خیلی ترسناکن ن عید ذوق دارن ن یلدا ن از بارون ذوق دارند ن سال نو میلا ...

ترسناک نیستن

افسرده و بی انگیزه ن

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

پر از عشق سال میلادی رو شروع کردم 😂😍

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻