2777
2789
عنوان

همسر خواهر شوهرم متاسفانه چشم ناپاک😔

| مشاهده متن کامل بحث + 8951 بازدید | 184 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان یه سری مسائل خیلی طولانی میشن نمیتونم کامل توضیح بدم متاسفانه همسر خواهر شوهرم ، آدم نرمالی ن ...

تا اینجا که خیلی محترمانه شوهر خواهر شوهر منو توصیف کردی 

ولی من چیزایی هست که بگم حتی تو ماهواره هم قفله 

یه سریع گفتم هیچکس باور نمی‌کرد نی نی یار هم تعلیقم کرد انقد که لجنن این خواهر شوهر و مادر شوهر شوهر بی تربیتش

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

کار خواهرشوهرت نادرسته اگه از لج با شما داره اینکاررو میکنه خدا جوابش رو میده چون مادرشوهرتون هم همی ...

دقیقا درست میگین 

بله بشدددددددددت لج می‌کنه 😭😔

داغونمون کرده 

ممنون عزیزم لطف دارین شما نه نمیخوابه اما تابستون ک مدرسه بچه هاش تموم بشه میخاد بیاد خونه مون و خون ...

بسپارش بخدا حسم بهم میگه واقعا توخیلی مهربانی ودرک وشعورت ماشاالله عالی ست.

بیخیال این عوضی وبی ارزش شو..عزیزم دنیادارمکافاته گذرزمان همه چی رومعلوم میکنه صبرکن ومواظب خودت باش

مهربانی ودلداری سالهاست کارمن است...به حکم اینکه انسانم .انسانیت‌ رفتارمن است.
گذشت و ما ازدواج کردیم ...... از همون اوایل خواهر همسرم رو علیه ما خیلی میکرد و شدن ۲ نفر و یه تیم د ...

شوهر خواهر شوهر من از اون مردی که تو تعریف میکنی بدتره 

تقریبا زنش هم جرعت نمیکنه چیزی بگه می‌ترسه طلاقش بده 

اینا دوتایی جاری بزرگم و اذیت میکردن میگفتن بیا خونمون جلوش قلیون و مشروب میزاشتن بزور میگفتن بخور جاریم نمی‌خورده وقتیم برادر شوهرم میرفته دستشویی مردک کثیف خیلی نزدیک می‌شده و حرفای بدی می‌زده زنشم که این وسط شپشی بیش نبوده ترسو بیچاره 

حتی موضوع یه جوری شده هر وقت رفتن خونه مادر شوهرم گفته باید عروستون بیاد پیش من بشینه وگرنه دخترتون و طلاق میدم 

یکبارم می‌خواسته بهش دست درازی کنه که موفق نشده 

الان مردک جلوی بچه هایش فیلم های زشت مثبت ۱۸میزاره گوشیش رمز نداره دختر سه سالش نگاه می‌کنه 

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

دارم فکر میکنم اگه برعکس بود چی ! 

مثلا این اتفاق توی خانواده شما بود شوهرتون کوتاه می اومد و ذره ای حرف مادر زنش براش مهم بود ؟ 

صد البته که نه 👎 به قهر ادامه می داد 

متاسفانه همیشه خانم ها باید کوتاه بیان من خودم که باشم فکر نمیکنم دوباره مجوز بدم مگه اینکه فقط خونه پدرشوهر همو ببینیم و اونا نباید بیان توی خونه ام 

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨

اشتباه اولت اون بوده که رفتی مساله روبه همه گفتی توکه میدونی خانواده ازهم جداشدنی نیس وکاملا مشخص بوده نتیجه این میشه 

یانمیگفتی وسرسنگین رفت وآمدتون رومیکردید یاحالا که گفتی من باشم به شخصه بااون شخص ارتباطی نمیگیرم واجازه نمیدم پاتوی خونه م بزاره  پدرمادرش تنهابیان شوهرت بره پیش خانوادش  دعوا هم میخواد بشه بشه 

پدرمادرش ساده هستن یعنی چی

عقل که دارن بکاربندازن 

اگه رفت وآمدکنه همه فک میکنن واقعا داستان تودروغ وساختگی بوده اونزمان