2777
2789
عنوان

همسر خواهر شوهرم متاسفانه چشم ناپاک😔

| مشاهده متن کامل بحث + 8961 بازدید | 184 پست
شما هم نو جمع بچسب به همسرت و سعی کن ثانیه ای تو موقعیت تنها با اون مردک حتی نگاهی تنها نمونی ، هر چ ...

نظر شمام اینه ک باید تحمل کنم این آقا رو درسته ؟

کامنت قبلیمم بخون بی زحمت 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازین داماد های سم و عروس های سمی ممکنه تو هر خانواده ای باشه. قبول دارم رفت امد باهاشون واقعا مشکله ...

خیلی حق گفتی عزیزم 

بله خواهرشوهرم اینو کرده نقطه ضعف شذیددددددد

خوب هم درک کردیم که شماچشم دیدن دامادشون روندارید.واین نشونه تعهدووفاداری توست که معلومه خیلی پاک وخ ...

ممنون عزیزم لطف دارین شما 

نه نمیخوابه 

اما تابستون ک مدرسه بچه هاش تموم بشه میخاد بیاد خونه مون و خونه من ازشون دوره و چند شب میخوابه 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

مادرشوهرمم فقط منتظره اینه دختر عزیزش رو بیاره خونه برادرش 

این وسط من له میشم بخاطر این داماد 

هیچ کاری با خواهرش ندارم قدمش رو چشمام ، نتیجه این لحبازیش هم یه روزی خدا نشونش میده 

اما از اون مرد نفرت دارم 😭

اینجای حرفت درست نیست آدم مذهبی هم نباشه با همچین موردی مشکل داره و معذب میشه

ببین عزیزم خواهر همسرم از موقعیت سواستفاده کرده ، مادرو پدرش رو از لحاظ احساساتی تحریک می‌کنه ک آی پای من از خونه برادرم برید ، نمی‌ذارن و اینحرفا بعد مادرشوهرش از چشم من میبینه من اصلا دوست ندارم این اتفاق بیفته چون خیلی اذیت میشم با من بد میشن 

یعنی خود خواهر شوهرم می‌دونه ۲ راه برای من گذاشته یا اینکه شوهرش رو باید تحمل کنم یا بداخلاقی و دعوای خونواده ش رو 

کار خواهرشوهرت نادرسته اگه از لج با شما داره اینکاررو میکنه خدا جوابش رو میده چون مادرشوهرتون هم همین دعا رو کرده در حق کسی که نخاد خانوادش دورهم جمع بشن

چشمانم را برای دیدنت نذر کرده ام ای پسرفاطمه