2777
2789
عنوان

عاشقی همکارم بعد بیست و اندی سال

123 بازدید | 13 پست

امروز همکارم ک حدود شصت سالی داره از ماجرا عاشق شدنش تو جوونی تعریف میکرد 

عاشق همکارش بوده همکارشم عاشق اون بوده 

اما چون پسره اصالتا واسه ی شهر دگ بوده خونواده دختره قبول نمبکردن پسره هم خونوادش راضی نبودن چون از بچگی نشون برده دختر خالش بوده 

می‌گفت بعد کلی سختی بهم رسیدن و نامزد کردن تعریف ک میکرد چ عشقی داشتن و چکارا برا هم ک نمی‌کردن 

می‌گفت ی روز پسره بهم گفته باید حقوقامونو بزاریم رو هم بدیم دست مامانم وقتی زیاد شد بدیم ی زمین بخریم یا مثلاً اینکه ممکنه بعضی وقتا مامانم بیاد تو خونمون سر بزنه بدون اجازه می‌گفت منم بچه رفتم اینارو تو خونهمون گفتم داداشام برداشتن بردن وسیله عاشونو پس دادن می‌گفت بماند ک من چقددگریه کردم 

پسره ی هفته سرکار نیومده بعدش گفته بیا قرار کنیم گفتم من نمیام 

می‌گفت من نه ماه بعدش ازدواج کردم اما هنوز کدهنوزه اونو دوسش دارم 😔💔

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺

خیلی بد توضیح میدی اصلا نفهمیدم چیشد

خیلی سعی کردم با جزییات بگم نشد 😬😬هرجاشو متوجه نشدی بگو بگم 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا رحم کرد بهش 

بچه ننه بوده طرف تا الان دویستا مریضی گرفته بود از دست مادرشوهر و شوهرش 

اونا دنبال پولش بودن نه خودش

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
خیلی سعی کردم با جزییات بگم نشد 😬😬هرجاشو متوجه نشدی بگو بگم

هیچیشو نفهمیدم فقط اخرشو فهمیدم که هنوز اون دختره رو دوست داره و نمیدونم چجوری از هم جدا شدن وقتی با کلی سختی بهم رسیدن

در اِنزوای سیاه خود ، تورا آبی توهم میزنم .

خدا رحم کرد بهش بچه ننه بوده طرف تا الان دویستا مریضی گرفته بود از دست مادرشوهر و شوهرش اونا دنبال پ ...

اما خب این فککن الان ی دختر بیست و چهار ساله داره می‌گفت هنوزم دوسش دارم 

اما خب این فککن الان ی دختر بیست و چهار ساله داره می‌گفت هنوزم دوسش دارم

از بس دیوونست 

متوجه نیست خدا چه لطفی بهش کرده نجاتش داده 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
هیچیشو نفهمیدم فقط اخرشو فهمیدم که هنوز اون دختره رو دوست داره و نمیدونم چجوری از هم جدا شدن وقتی با ...

نه ببین همکارم ی خانمه شصت سالس 

تو جوونیش عاشق ی پسر شده 

با کلی سختی بهم رسیدن نامزد کردن 

بعد پسره ی دختره میگه حقوق دوتامونو بدیم دست مامانم واسمون نگه داره وقتی زیاد شد بدیم زمین بخریم 

دختره میاد خونه خودشون اینو تعریف می‌کنه 

داداشای دختره می‌رن وسیله های نامزدی رو پس میدن 

و تا ابد عشق اینا تو دلشون میمونه 🥺🥺

پسره که بجه ننه بده تا عاشق

ولی مهمش اینه همکارم هنوزم دوسش داره بعد این هم سال..

از بس دیوونست متوجه نیست خدا چه لطفی بهش کرده نجاتش داده

دیدی آدم عاشق بدیارو هیچوقت نمی‌بینه 

وای چقدر خنگم فکر کردم همکارتون مرده

دور از جونت عزیزم 

سلام تاپیک اخرتون و خوندم 

یه م ش.ا.و.ر میشناسم داخل رو.بیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه 

رضا.یت مندی هاشم زیاده

برای کسایی هم که مشکل ما.لی دارن را.یگان 

برای بقیه هم هز.ینه اش خیلی پایین

اینم ای.دی رو.بیکا: P_z_314_70