2777
2789

من مامانم چشماش سبزه خیلی قشنگه

اما من بشدت مشکی ام

هم موهام چشم چشمام

کلا متضاد مامانمم

میدونم خوشگل نیستم اما هربار نباید بکوبن تو سرم

از کوچیک تا بزرگ دم به دقیقه میگن وای شبیه مامانت نیستی فلانی بیساری بابا بسه دیگه میخوایید حالا ک شبیهش نیستم بمیرم اصن ؟!

یکی نیس ب خاله عقده ای م بگه زن گنده خجالت بکششش

جلو جمع برگشته میگه باز خوبه نوه من(نوه بی ریختش ۴ ماهشه) چشماش طوسیه قشنگه به مامان تو رفته ...تو ک ب مامانت نرفتی عین باباتی سیاه🙂

امیدوارم خودتو نوه بی ریختت ی روز خوش نبینید ک دلمو اینجوری شکوندید

خیلیم نوش زشته:)

عاشق گربه ها🥺🍓❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچها تا یه سالگی چشاشون الکی طوسی و ابیه بزرگ شن سیاه سیاه میشن من داداشم تا یه سالگی ابی بود الان مشکی تیره

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

پسر خاله و خواهر منم تا ۷_۸ ماهگی چشاشون طوسیو سبز بود 

نمیمونه اکثرا رنگ چشاشون برمیگرده 

اقوامتون چ بیشعورن!

مگه دست شما بوده =/

مامانت هیچی نمیگه؟ 

خودت ی جواب تند بده بشینن سر جاشون 

عزیزم ...

منم بچگیم مثل بقیشون بور و‌چشم رنگی نبودم و ریزه

انقدر مسخره می کردن

وقتی بزرگتر شدم تاژه به چشمشون اومدم که این چقدر خشگلتر از ماهاست . 

به شعور عزیزم

خیلیا ندارن .