2777
2789
عنوان

بهم پیام داده

75 بازدید | 12 پست

بعد یکماه بهم پیام داده حالمو بپرسه ...

رابطمون تموم شده دوماهی میشه ولی اون میگه دلش میخواد از حالم با خبر باشه هر چند وقت یکبار حالمو بپرسه چن بار بلاکش کردم جوابشو دادم امروز

بعد اینکه تموم کردیم اصلا انگار برام مهم نبود خودم خیلی درگیری داشتم اما الان ک باهاش حرف زدم انگار دلم تنگ شد براش بهش گفتم که دوست ندارم اصلا بهم یاداوری بشی ولی اون گوش نمیده میگه نمیتونه بیخبر باشه 

چه مثِ نازم 🦩

مثل پارتنر من 

من خطم رو عوض کردم 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترفند پسراست بلاتکلیف و بازی با روان

ما که تموم کردیم رفته دیگه برای چی ول بکن نیست بیشعور من یادم میره کامل این باز خودشو بهم یاداوری میکنه

چه مثِ نازم 🦩
دوتا خطمو داره نمیتونم عوض کنم که

دلش نمیاد ولت کنه

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

دلش نمیاد ولت کنه

خاک بر سرش اگر عرضه داشت اینطوری نمیشد البته خیلی هم تقصیری نداره خودش ولی منم نمیتونستم عمرمو بذارم ب پای این با وجودی که خیلی با هم متفاوت بودیم رابطمون ادامش اشتباه بود

چه مثِ نازم 🦩
رابطه با اصرار و خواهش به درد نمیخورهباید ۲ طرف مایل باشن👈🤌

نه اتفاقا من خاستم تموم کنیم اونم از خدا خاسته بود انگار قشنگ ردم کرد برم انگار همش منتظر بوده من اینو بگم ی کلمه هم حرف نزد 

الانم پیام میده نمیگه برگرد و فلان که فقط میخواد ببینه چیکار میکنم و حالمو بپرسه چون میدونه حالم خوب نبود مثلا براش مهمه 

چه مثِ نازم 🦩