2777
2789
عنوان

چجوری نقشه بکشم😐

54 بازدید | 4 پست

دلم میخواد عین بقیه باشم همه با سیاست رفتار میکنن رفتاراشون با نقشه قبلی هست اما من زیااادی بی سیاستم همش رو بازی میکنم همش خود واقعیمم و خودمو بده میکنم و به نفع دشمنام و بد خواهام رفتار میکنم ینی جیزی ک اونا میخوانو خودم با بی سیاستیم بهشون میدم 

اخه جرا من نمیتونم خودم. نباشم و عین بقیه با نقاب به صورت پیش برم😭😭😭😭خودخودمم رو بازی میکنم صادقم جالبه همه جا بده میشم خودمو بد میکنم سر صداقتم

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

خیلی صادق نباش حالا دوست خوبم

احمقم از بس 

دست خودم نیست بخدا یه چیزایی باید ذاتی باشه

کلی به خودم گفتم نقش بازی کن باز گند میزنم

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دور از جون ولی آدم هایی مثل شما خیلی ضربه میخورن

اره من داغون شدم از همه خگردم برای دشمنمم دلسوزی مرذم اما از همه خوردم و احمق فرض شدم