2777
2789
عنوان

یعنی با بچم چیکااار کردن😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 40 پست

کاریه ک شده گاهی تو دلت باهاش حرف بزن منم سقط داشتم بااینکار گاهی اروم میشم چندسالته بچه دگ نداری

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هیچی عزیزم انقدر خودتو اذییت نکن اونجا کاری نمیکنن که بچه اذییت بشه😔درحد معاینه های ساده ست

هیچ مادری راضی نیست بچه ش کوچیکترین مشکلی واسش پیش بیاد شماهم همه س تلاشتونو کردین اتفاق بوده 

زیاد هم پیش میاد 

چیکار کنم تا سه چهار صبح نمیتونم بخوابم جگرم کبابه براش مگه چقدر توان داشت که این همه زجر کشیده

شما مادری ناراحتی 

ولی تقصیر شما نیست 

اون فرشته خیلی پاک بوده جاش توی زمین کثیف نبوده

برگشت به آزادی🕊

چیکار کنم تا سه چهار صبح نمیتونم بخوابم جگرم کبابه براش مگه چقدر توان داشت که این همه زجر کشیده

عزیزم سرنوشتش این بود مطمئن باش الان جاش خیلی خوبه

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟