2777
2789
عنوان

پرونده حل نشده خون‌ آشام اطلس

81 بازدید | 12 پست

خانمای باردار و کسایی که میترسن وارد تاپیک نشن لطفا 

در اواخر آوریل سال 1932 جسد زنی روسپی بر روی تخت خانه‌اش در شهر استکهلم ، پایتخت سوئد کشف شد ؛ اما همراه با یک نکته رازآلود و ترسناک که تنها دلیل ماندگاری این پرونده در تاریخ جنایی شد. تمام خون قربانی به وسیله یک ملاقه بیرون کشیده شده بود.(1)

‏يِه روز تمام راه هايي رو كه با قلبت رفتي با عقلت برميگردي !قلبم را از سینه در آوردم، چراغ هارا خاموش کردم و خوابیدم. مطمئنم دیگر هیچ زخمی بیدارم نخواهد کرد.

داستان پرونده خون‌آشام اطلس به قتل لیلی لیندستروم ، یک کارگر جنسی 32 ساله در منطقه اطلس شهر استکهلم اشاره دارد. فردی که معمولا با مشتریانش در آپارتمان خود ملاقات میکرده و برای آخرین بار ، چند روز قبل از حادثه ، توسط همسایه طبقه پایین ، مینی یانسونِ 35 ساله زنده دیده شده.(2)

‏يِه روز تمام راه هايي رو كه با قلبت رفتي با عقلت برميگردي !قلبم را از سینه در آوردم، چراغ هارا خاموش کردم و خوابیدم. مطمئنم دیگر هیچ زخمی بیدارم نخواهد کرد.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یانسون در این‌باره میگوید : چند روز قبل از اینکه پلیس جنازه را کشف کند ، لیلی به سراغم آمد تا چندین وسیله را از من بگیرد. یانسون در ادامه ادعا میکند که تنها دوست لیلی هم بوده و دائما بایکدیگر در ارتباط بودند اما پس از اینکه برای چند روز خبری از او نمیشود ، به پلیس گزارش میدهد.(3)

‏با حضور پلیس ، جسد لیلی لیندستروم به صورت کاملا برهنه و دمر روی تخت کشف شد. تمام لباس هایش به‌طور مرتب روی صندلی کنار بدنش تا شده بود و پلیس با بررسی های اولیه مشخص کرد که قربانی بر اثر ضربات سخت به پشت سرش کشته شده.(4)

اما در نگاه اول ، مشکل پرونده نحوه‌‌ کشته شدن یا انگیزه قاتل نبود بلکه اتفاقی ترسناک تر رخ داده بود ؛ تمام خون موجود در بدن لیلی ، قطره به قطره از بدنش خارج شده بود و در کنار تخت ملاقه ای خون‌آلود وجود داشت. انگار کسی تمام خون لیلی لیندستروم را نوشیده بود.(5)

‏با بررسی های کاراگاهان پرونده ، سریعا مشخص شد که قاتل مقدار زیادی شواهد از جمله نمونه مو ، مایع منی ، اثر انگشت و بزاق دهن براثر گازگرفتگی گردن قربانی از خود بجا گذاشته ، اما پلیس با توجه به اینکه آزمایش DNA در آن زمان هنوز وجود نداشت ، کار چندانی نتوانست انجام دهد.(6)

در نهایت، پلیس تنها به این نتیجه رسید که قاتل احتمالاً یکی از مشتریان ثابت او بوده. تمامی شواهد ، به امید آنکه روزی علم به اندازه کافی پیشرفت کند ، بایگانی شدند و تا به امروز نیز کوچک‌ترین سرنخی از قاتل به دست نیامده به شکلی که فقط از او به عنوان یک روح خبیث یاد می‌شود.(7)

پایان پرونده خون‌آشام اطلس ، نه با دستگیری قاتل، بلکه با پرده‌برداری از عمق سیاهی درون او رقم خورد. او تجسم تاریکی‌ای بود که نه تنها از گوشت و خون قربانیان تغذیه می‌کرد، بلکه روح و جان شهر را هم به چنگال مرگ کشاند.(End)

‏با حضور پلیس ، جسد لیلی لیندستروم به صورت کاملا برهنه و دمر روی تخت کشف شد. تمام لباس هایش به‌طور مرتب روی صندلی کنار بدنش تا شده بود و پلیس با بررسی های اولیه مشخص کرد که قربانی بر اثر ضربات سخت به پشت سرش کشته شده.(4)