2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک با معلم دخترم شدیدا دعوام شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1707 بازدید | 19 پست
نمیخوان بچه هاشون مستقل شن و بزرگ شن آقا بچه باید بفهمه کل جامعه آماده نیست نازشو بکشه مخصوصا دختر ب ...

والا پسرا از دخترا لوستر همشونو لنگه هم بار میارن من نه ناز میکشم نه بچه لوس و ننر تربیت کردم کسی هم ببینم بچش لوسه باهاش رفت و آمد نمیکنم 

ممکنه اون بچه تو زندگی هزاران چالش داشته باشه انوقت تقی به توقی بخوره افسرده بشه و یه بلایی سرخودش بیاره؟ به اینا فکر نمیکنن فکر میکنن پرنس و پرنسس زائیدن

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

ولی واقعا دبیر هایی که بیمار هستن از لحاظ روانی تو مدرسه وجود داره من خودم به چشم دیدم 

به هر حال مادر هم نسبت به بچه هاش حساسه حالا ممکنه این حساسیت زیاد باشه ممکنه هم کم باشه دلیل نداره همه چیزو از چشم اون مادر ببینید !!!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره دقیقا بچه های الان انقد لوس و دروغگو شدن ک نگو،  من خودم پسرم از دروغ میره یه مامان بزرگش میگه بابام میخاست منو خفه کنه😐😐خب ببین کدوم پدری بچشو خفه میکنه  ، فقط برای اینک خودشو لوس کنه اینو گفته، ما شاخامون درومد