2777
2789
عنوان

عکس طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 53 پست
دیدم عزیزم ولی خیلی بزرگن

خب خودش میگه دوست دارم ب النگوهام اضاف کنم یه دستبندخیلی بهتره تا ده تادونه النگو

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
من خودمم النگو‌دوس ندارم ولی چون خرید عقدم بوده تا درشون میارم مادرشوهرم میگه چرا النگوهات ننداختینم ...

وای خدا حفظ کنه مادر شوهر شما. رو 

عمه خدا بیامرزم هم رو طلا حساس بود 

اگر میدید چیزی دستم نیست آشفته میشد می گفت عمه طلا هات کو؟؟

بعد که خیالش راحت میشد هستن و من می گفتم عمه امنیت نیست منم تنها بیرون میرم خیلی وقت ها 

ی نفسی راحتی می کشید می گفت خب الحمدلله 

قدیمی ها اینطورن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من سه تا النگو پارسال گرفتم ...یکم پهن ان‌...

ماه پیش رفتم طلا بخرم خواستم باز النگو بگیرم ولی حس شلوغی احساس کردم میگیره دستم

یه دستبند گرفتم‌ ....اگه تونستم عکسش از گوگل پیدا میکنم الان میفرستم ....

چون خوده طلام‌جم کردم 

مشاور و روانشناس هستم.دارای مدرک فوق لیسانس.. سوالی بود در خدمتم 😊
دیدم عزیزم ولی خیلی بزرگن

من این طرح کردم ولی وسط دستبندبجای طرح زنبوری ورساچه هس هردوقت بخوام میندازم درمیارم راحت مثل النگو نیست

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿