2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نخور خب

قند من ۹۴ عه 

چاییمم با کشمش میخورم

یه دختر مستقل ، قوی ، با اعتماد به نفس ، منطقی و پرتلاش🤝رتبه برتر آینده🎓اندکی تا حدی شاعر🌱حامی برابری جنسیتی و البته منتقد سرسخت فمینیسم😗انگشت کوچیکه تحلیلگرا هم نمیشیم ولی خب یه چیزایی تحلیل میکنیم😅این کاربر بسیار بسیار صبور و خونسرد است لذا از تلاش بیهوده برای عصبانی ساختن وی خودداری فرمایید😁معتقدِ معتدل ، با افتخار شیعه مولا علی(ع)💚

دو هفته پیش آزمایش دادم ناشتا ۱۰۲ دکتر گفت رعایت کن

پیش دیابته عشقم

باید رعایت کنی

قندمصنوعی رو کلا حذف کن

نون و برنجم کمتر بخور

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀

منم هفته های اول ازمایش اولمو که دادم قندم ۹۸ بود گفتن رعایت کن و دوباره ازمایش بده منم یکی دوهفته قند مصنوعی رو حذف کردم تا قندم بیاد پایین و ازمایش کم نشون بده دوباره ازمایش دادم ۹۱ بود و کم شده بود

پیش دیابته عشقمباید رعایت کنیقندمصنوعی رو کلا حذف کننون و برنجم کمتر بخور

تابستون آزمایش دادم قندم ۱۱۷ بود باردار نبودم البته

دو هفته پیش شده بود ۱۰۲

الا بذکر الله تطمئن القلوب
امروز و دیشب خیلیی زیاده روی کردم ولی شیرینی جات نمی‌خورم فقط برنج امروز زیاد خوردم

خوبه باز

برنج درست نکن کلا ، یه تایمی نخوری اصن یادت نمیفته

یه دختر مستقل ، قوی ، با اعتماد به نفس ، منطقی و پرتلاش🤝رتبه برتر آینده🎓اندکی تا حدی شاعر🌱حامی برابری جنسیتی و البته منتقد سرسخت فمینیسم😗انگشت کوچیکه تحلیلگرا هم نمیشیم ولی خب یه چیزایی تحلیل میکنیم😅این کاربر بسیار بسیار صبور و خونسرد است لذا از تلاش بیهوده برای عصبانی ساختن وی خودداری فرمایید😁معتقدِ معتدل ، با افتخار شیعه مولا علی(ع)💚

تابستون آزمایش دادم قندم ۱۱۷ بود باردار نبودم البتهدو هفته پیش شده بود ۱۰۲

تو بارداری بالا میره

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀