2777
2789
عنوان

میخوام نوبت روانپزشک بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 93 بازدید | 22 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اول از همه ک در  رفتن ب روانپزشک هیچ شوی نکن... من حالم ب شدت داغون بود و تقریبا دو ماه پیش بود ک رفتم روانپزشک و الان واقعا حالم با اون موقع قابل مقایسه نیست.. لطفا نسبت ب قرص هم گارد نداشته باش .. الان قرص هایی داریم ک حتی عوارضش از خیلی از غذاهایی ک در طول روز هم میخوریم کمتره.. اعتیاد آور هم نیستن.. من مامانم چندین ساله ک فقط ب ی قرص خوبه خودم هم الان ی قرص میخورم و واقعاحالم تغییر کرد.. ب حرف مردم هم توجه نکن اونا از روی جهل زیاد حرف میزنن

ولی حتما روانپزشک خوب برو.. روانپزشک خوب معمولا بیش از حد دارو نمینویسه یا دارو های کم خطر و بدون عوارض مینویسه 

روانپزشک زیاد صحبت نمیکنه فک مشکل و علائمتو میگی و اونم قرص مناسبتو مینویسه.. البته بعضی ها شاید در حد یکی دو دقیقه صحبت هم کنند

ولی حتما روانکاو رو هم فراموش نکن.. قرص ب علاوه روانکاو بهترین گزینه هست مطمئن باش اینو پیش بری خوب خوب میشی عزیزم😘😘

عزیزم اول از همه ک در رفتن ب روانپزشک هیچ شوی نکن... من حالم ب شدت داغون بود و تقریبا دو ماه پیش بو ...

مممنونم عزیزم نه خودم کادر درمانم گاردی ندارم خودمم میدونم باید حتما قرص بخورم  فقط پیش زوانپزشک رفتم بگم که افکار خودکشی دارم ؟ و افسردگی و اضطراب ؟ نمیدونم چجوری بگم 

جوجه پرستار

مممنونم عزیزم نه خودم کادر درمانم گاردی ندارم خودمم میدونم باید حتما قرص بخورم فقط پیش زوانپزشک رفت ...

آها خب چ قدر هم عالی ک گارد ندارین

آره اصلا خجالت نداره هرچی توی سرته بگو حتی چیزهایی ک فک میکنی مسخرس.. ما چون تاحالا این چیزا رو ندیدیم فک میکنیم چ چیز مسخره و عجیبیه ولی واسه اونا عادیه صدبرابر بدترش دیدن

من خودم وقتی رفتم با اینکه خجالتی هم هستم ولی خب دیگه آنقدر حالم بد بود دیگه هرچی توی ذهنم بود رو گفتم..

من جتی دلیل وسواس فکری و افسردگی رو هم گفتم با اینکه خیلی مسخره بود ولی گفتم اونا کلی از این حرفا رو شنیدن و واسشون عادیه و مارو درک میکنن

راحب تک تک جزئیاتی ک توی ذهنت میگذره بهش بگو