2777
2789
عنوان

میخوام نوبت روانپزشک بگیرم

93 بازدید | 22 پست

نمیدونم منو از تاپیکام می‌شناسید یا نه 

من افسردگی و اضطراب شدید و افکار و اقدام خودکشی دارم زندگیم خیلی بی روح و داغونه 

دنبال روانپزشک خوبم پیدا هم کردم باید نوبت بگیرم نمیدونم تاثیر بذاره یا نه حتما بهم قرص میده تو اون شکی نیست فقط نمیدونم روان درمانی هم میکنه یا نه یعنی حرف میزنه باهام ؟ نمیخوام پیش روانشناس برم 

جوجه پرستار

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشکلتونو روانشاس فقط میتونه حل کنه چون دارو مثل یه سرپوش میمونه و شمارو بیحس میکنه یه جورایی ولی روانشاس ریشه ای حلش میکنه. اگه هردوروش یعنی دارو و روان درمانی باهم انجام بشه روند خیلی سریع تر میشه 

مگه ما روانشناس ها چمونه پیشمون نمیایی🥺🗿

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

روانپزشک فقط به حرفات گوش میکنه چیز خاصی نمیگه و قرص میدهولی بنظرم اول برو پیش مشاور

بلد نیستن اصلا پیش مثلا بهترین رفتم همش خمیازه میکشید ویط حرفام 😐😂 روانپزشک حداقل قرص میده 

جوجه پرستار

بعضی روانپزشکا دوره های روان درمانی هم دیدن و در کنار تجویز دارو تراپی هم میکنن

بقیه روانپزشکا چند دقیقه باهاتون صحبت میکنن و خیلی سطحی توصیه هایی بهتون میکنن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

نه عزیزم روانپزشک برای بیماری های خطرناک افسردگی و اضطراب و روانی مثل حمله های عصبی پانیک اتک و ... هستش فقط دردهات رو میشنوه کلی قرص میده میتونی هردو رو با هم بری اول روانپزشک برین یه مدت قرص مصرف کنین امت کار شما با روانشناس هستش که مفصل تو دوازده جلسه صحبت کنین و راهکار بگیرین نه قرص و دارو ...

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️

باید بری روان کاوی 

مشکلاتتو ریشه ای حل میکنه 

شاید ارجاعت بده به روانپزشک ولی تو روانکاوی فقط حرف میزنی 

یه نفر پروفسور هست تو جردن تهران 

هم روانکاوه هم روانپزشک 

نامبروانه قرصاشم عالیه 

ولی خیلی گرونه 

اما خوب میشی

نه عزیزم روانپزشک برای بیماری های خطرناک افسردگی و اضطراب و روانی مثل حمله های عصبی پانیک اتک و ... ...

من افکار و اقدام به خودکشی دارم اوضاع منم خطرناکه عزیزم من حتما نیاز به داروتراپی دارم 

جوجه پرستار

بلد نیستن اصلا پیش مثلا بهترین رفتم همش خمیازه میکشید ویط حرفام 😐😂 روانپزشک حداقل قرص میده

اگه تهرانی پروفسور کامران عدلی بهترینه همه ازش راضین 

مخصوصا اونایی که خودکشی کردن

من افکار و اقدام به خودکشی دارم اوضاع منم خطرناکه عزیزم من حتما نیاز به داروتراپی دارم

منم از بچگی خودم دارم این افگار رو خودم کنترلش میکنم اما اگر خیلی جدی هست حتما گلم برین روانپزشک یه دوره ای چند ماهه قرص مصرف کنین و یه چند جلسه به انتخاب خودتون مشاوره و روانشناس برین قرص فقط ادم رو بیخیال میکنه اما بعد مدتی اون افراد میان دومرتبه و هیچوقت حل نمیشن ...

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️