2777
2789
عنوان

بچه ها بابام شنیییییید😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 32 پست
ببر نشون مامانت بده بگو نگا وضع خارجو بابات هم میشنوه

مامان بابام خیلی رسمی طور هستن 

نشون مامانم بدم دیگه کلا نمیذاره برم تو اینستا😭😂

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آیسان اسلامی یه خورده بد دهن است ولی خیلی آدم خوبیه احتمالاً بابات تو اکسپلور دیدتش

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

من خیلی راحتم با بابام باواین دیگه چیه

خب تو با پدرت راحتی دلیل نمیشه همه با باباشون راحت باشن 

من بابام رسمیه کلا .

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

درکون گفته خب بقیش زشت نبوده که

شاید فکر کنه من فیلم پو رن داشتم‌نگاه میکردم 

آیسان اسلامی یه خورده بد دهن است ولی خیلی آدم خوبیه احتمالاً بابات تو اکسپلور دیدتش

نه بابام اینستا نداره کلا از فضای مجازس بدش میاد

به دلت بد راه نده تو اونجور فیلمها بیشتر یس یس میگن😀😅🤣🤣

وااای🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

فقط اون کلیپش که میگه تعهد نو تعهد😂

خیلی نمک

آدم باشرفی هم هست

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

خب برو فیلم و نشون بابات بده ،

نه بابام خیلی با ادب و رسمی طوره 

اصن رووووم نمیشه بهش نشون بدم