2777
2789
عنوان

چرا همه تاپیک ها راجب شوهر بد

350 بازدید | 38 پست

چرا شوهر هاتون اینطوری شدن بچها اونایی هم که درباره رابطه عاشقانه شون میگن یا رلن یا  نزدیک عروسیه ذوق دارن بقیه همه متنفرن 💔 یعنی منم ازدواج کنم از این. تاپیک ها میزنم؟🤣🥺💔

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه عزیزم تو قرار نیست بزنی چون تو یه فرشته ای و یه سلیقه بی نظیر داری و من به تو اطمینان بقیه هم یه اشتباهی کردن ولی انقدری قوی هستن که الان بتونن یه تصمیم جدی بگیرن💖💖💖💖💕💕💕💕💝💝💝💝

نه عزیزم تو قرار نیست بزنی چون تو یه فرشته ای و یه سلیقه بی نظیر داری و من به تو اطمینان بقیه هم یه ...

الهی فداتبشم قشنگ من 🥺🥺🥺⁦❤️⁩💓 اره  درست میگی گلم

ب خدا همونایی ک از شوهراشون بدی میگن کلی عاشق شوهراشونن فک میکنن اینجا کلاس داره بیان بدی شوهر و ماد ...

بعضیا واقعن حالشون بعضیا امروز بد میگن فردا میگن دور مادرشوهرم بچرخم از مادرم بهتر 😐🤣

نه اصلا از خدا خوب بخوای خوب بهت میده البته شرط و شروط براش نذاری. اون وقت میشی مثل من که اصلا تاپیک ...

چرااا شرط و شروط چی نذاریم مگه چیشدی تو

ب خدا همونایی ک از شوهراشون بدی میگن کلی عاشق شوهراشونن فک میکنن اینجا کلاس داره بیان بدی شوهر و ماد ...

مگه مریض داریم آخه محض کلاس اینجا حرف بزنیم 😔

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

چرااا شرط و شروط چی نذاریم مگه چیشدی تو

منظورم برای خدا شرط نذاری که فلان شوهر باشه اینجوری باشه. فقط به خودش بسپرید و خوب بخوای. من خداروشکر از زندگیم راضیم چون از خدا خواستمش