2777
2789
عنوان

خرید عقدی برای خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 20 پست
میگن زشته و فلان طرز فکرشون قدیمیه من برای خواهرم عروسمون یه فتنه بازی دراورد ک چرا منو هم نبردید چر ...

به درک بابا ، این لحظه های قشنگ رو فقط واسه خودتون حفظ کنید به طرز فکر بقیه اهمیتی ندید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پس من خیلی تابو شکنی کردم ۱۵سال پیش خودم دانشجو یه شهر دیگه بودم همسرم یه شهر دیگه وقت نداشتیم برا خرید قبل عقد همسرم پول زد من تک و تنها رفتم بازار برا خودم طلا و لباس گرفتم...الان که فکرشو میکنم چه کارایی میکردم من ...طفلی خانواده همسرم هنگ کرده بودن از کارامون

بزارین دوتایی خودشون برن خرید مادر و خواهر پسر کجا می‌خوان بیان الان دیگه حلقه نشون و شب یلدا هم دوتایی میرن انتخاب میکنن دیگه چه برسه به خرید عقد 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ