2777
2789
عنوان

حالم از این مرد بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 29 پست
طرف همین جوریش هورمون هاش بهم ریخته سرزنشش نکنید و ته دلش هالی نکنید شاید برای مرده مشکلی پیش اومده ...

اگه قشنگ خونده باشی نوشته روز ب روز ازش متنفر تر میشم

یعنی خیلی ادم چیپ و داغونیه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🥲💔تو عقد باردار شدم ناخواسته بود

اخی🥹دورتبگردم چرا سقط نکردی؟؟؟البته من نمیخوام توهین کنم ولی اون زمان باید سقطش میکردی .... ببینی شوهرت ادم ب درد بخوریه یا ن بعد بچه دار بشی

اگه قشنگ خونده باشی نوشته روز ب روز ازش متنفر تر میشمیعنی خیلی ادم چیپ و داغونیه

شما جزییات زندگی طرفو نمیدونیدو از طرفی بخاطر شرایط بارداری از نظر روحی و جسمی حالشون خوب نباشه و حساس ترن 

و وقتی طرف باردار هست مزخرف ترین حرف اینه بگی چرا بچه دار شدی.

🥲💔حساس شدم اما ساعت نشون میده چقدر گذشته

زنگ بزن اورژانس بیاد ببرتت بیمارستان اورژانس پول نمیگیره تا همسرت بفهمه واقعا راست میگفتی حالت بده الان میگه پس چجوری دو ساعت تحمل کرد حالش بد بود دفعه بعد بازم جدی نمیگیره

شما جزییات زندگی طرفو نمیدونیدو از طرفی بخاطر شرایط بارداری از نظر روحی و جسمی حالشون خوب نباشه و حس ...

نه راست میگن آدم بی مسئولیتی هست 

کارش ده دقیقه تا اینجا فاصله هست 

پریروز بی خبر رفته مسافرت

یه مهندس معماری دانشجو  ارشد دانشگاه شیراز بدون سهمیه 😂
زنگ بزن اورژانس بیاد ببرتت بیمارستان اورژانس پول نمیگیره تا همسرت بفهمه واقعا راست میگفتی حالت بده ا ...

🥲🥲خونه بی بی همسرم هستیم اونم یه پیرزن کی در براشون باز کنه 

اخی🥹دورتبگردم چرا سقط نکردی؟؟؟البته من نمیخوام توهین کنم ولی اون زمان باید سقطش میکردی .... ببینی ش ...

🥲هر طوری بشه بچم میخوام