2777
2789
عنوان

خیانت زن متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 11532 بازدید | 424 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

می گه آبروی منو نبرمنم زندگی و زنمو دوست دارمحتی گفتم خونه و ماشین و بچه مال تو طلاق بگیر و برواینو ...

به حرف اینایی که میگن طلاقش بده گوش نکن 

فکر میکنی طلاق بدیش به دختر پاکدامن نصیبت میشه؟ 

ادمهای پر از کمبود یا افراطی زیادن تو این سایت 

شما هم وقتی مطمئن نیستی که رابطه جنسی داشته، کنکاش نکن و دنبالش رو نگیر

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
این همه مردا خیانت می‌کنن میگفتن مقصر زنه به خودش نمیرسه فلانه حالا یه بارم اینطرفی شاید مرده توجه ن ...

الان اگه شوهرت دست بزن پیداکنه یاخرجی نده میری بهش خیانت میکنی؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

خانمای نی نی سایت تا مردا خیانت میکنن سریع نسخه میپیچین حق طلاق از مرد بگیر خونه ماشینش بزن به نام خودت فلان... الان اینجا چرا راهکار نمیدین مهریشو ازش بگیر و ازش تعهد بگیر تکرار کنه بی مهریه طلاقش بده🤔

خانمای نی نی سایت تا مردا خیانت میکنن سریع نسخه میپیچین حق طلاق از مرد بگیر خونه ماشینش بزن به نام خ ...

مرد یا زن خیانت دیدن باید جدا شن با مهریه یا بی مهریه

اون زن ک مجبوره تحمل کنه بحثش حداس

😘Thanks GOD 
ناراحت شدم براتونولی خواهرانه بهتون توصیه میکنم خشمتون رو کنترل کنید اشتباهی هستش که جای بخشیدن داره ...

خیلی ممنونم از راهنماییتون

برای اولین بار توی عمرم سیگار می کشم

الان یک هفتس سیگار می کشم چیزی که اصلا دنبالش نبودم

دوسش دارم و ازش ناراحتم،واحساسات مختلفی سراغم میاد

هم از کارش ناراحتم،دلم به حالش می سوزه،هم از نفرت نمی تونم توی چشمش نگاه کنم،هم از دست خودم ناراحتم و خودمو سرزنش می کنم،دلم هزار راه میره،به چت ها و صحبت هاشون،به اشکال و ایراد خودم، چی باعث شد زندگی قشنگم خراب بشه

چرا اینکارو کرده،من چه کاریو باید می کردم که نکردم

چرا نمی گه چه دلیلی داشته واسه کارش

الان غیرتت قبول میکنه نگهش داری؟ب نظرم تاپیک سرکاریهچون مردا درجا طلاق دادن رفته

مراقب تک تک کلماتی که به کار میبرید باشید

این که یه ادم سردرگم رو به سمت طلاق سوق بدید و یه بچه بی پناه رو خونه خراب کنید بخاطر اشتباهی که طرف پشیمونه ، عرش خدا رو میلرزونید

مرد یا زن خیانت دیدن باید جدا شن با مهریه یا بی مهریهاون زن ک مجبوره تحمل کنه بحثش حداس

همون طور برای خیانت مرد میگن مهریتو بگیر حق طلاق بگیر الان اینجام باید به اسی بگن ببرش محضر بگو مهریشو ببخشه در صورت تکرار بی مهریه طلاقش بده... ولی چون اینجا اکثریت خانمن میگن انسان جایز الخطاس ببخشش نهایت ی چت بوده هوس نبوده که