2777
2789
عنوان

ای کاش امسال دامپزشکی میزدم تو انتخاب رشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 82 بازدید | 20 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میدونممنظورم اینه ک الان انقدر خستمم ک اصلا دوست داشتم خودشون محرومم کننولی الان همش عذاب وجدان دارم ...

من امسال دانشگاهی زدم و ترم یکم 

به همون اندازه که واسه کنکور میخوندم دارم درس میخونم خستم

یه نصیحت که میخام بکنم اینه که زندگی همینه مخصوصا بیای دانشگاه تعداد درس خوندن بیشتر از کنکور میشه

من خودم سه بار کنکور دادم. و سه بار روی وقتم و عمرم سرمایه گذاری کردم مثل یک قماره دیگه تو نمیدونی نتیجه چی میشه ولی تلاش خودتو میکنی.   ضمن اینکه سال قبل هر چهار روز یکبار از خستگی کنار می‌کشیدم ولی دوباره برمی گشتم درس میخوندم و تونستم پرستاری رو تبدیل به پزشکی کنک

لطفا لایک نکنید  
من امسال دانشگاهی زدم و ترم یکم به همون اندازه که واسه کنکور میخوندم دارم درس میخونم خستمیه نصیحت که ...

اره میدونم کنار دانشگاه اصلاااا نمیشه برای کنکور خوند اگ رشتت پیرا یا همین دام و اینا باشه

من خودم قبلا یه سال دانشگاه رفتم و تجربه کردم این حرفو

میدونی انگار دنبال یه بهونه م از زیر این فشاار در بیام انگار بریدم

خودمم پشت کنکور بودم ۲۲ سالمه