2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

[QUOTE=366584030]درست تایپ کن ژنتیک چیه باید بگی ملیت[/QUOTEژنتیک مثلا یه تهرانی با یه عرب خوزستان م ...

عزیزم وقتی میگی ژنتیک  یعنی دی ان ای

ربطی به عرب و تهران نداره . ژنتیک هر کسی با بقیه فرق میکنه این نیست که دوتا تهرانی  با هم ازدواج کنن چون از یک شهر هستن  همه چی اوکی باشه  چون اون دوتا تهرانی هم ژنتیک هاشون متفاوته.

بهتره بگی آداب و رسوم و شرایط زندگیشون

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
عزیزم وقتی میگی ژنتیک یعنی دی ان ایربطی به عرب و تهران نداره . ژنتیک هر کسی با بقیه فرق میکنه این ن ...

درسته متفاوته ولی نه به اندازه یه ایرانی با یه اروپایی 

[QUOTE=366584030]درست تایپ کن ژنتیک چیه باید بگی ملیت[/QUOTEژنتیک مثلا یه تهرانی با یه عرب خوزستان م ...

خوب باشه چه ربطی داره اخلاق و زفتار بیشتر اکتسابی هست ژن متفاوت باشه بهتر هم هست