2777
2789
نههههه اسی میگه اگه هم ملیت نباشن اختلاف نظر هست فقط بد تایپ کرده

فک کردم منظورش اینه هرکی با همشهریش ازدواج کنه ترسیدم یلحظه

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از نظر اخلاقی نه شبیه پدرن نه شبیه مادر و ممکنه با خواهر برادراشونم متفاوت باشن

خب توی یه خونه ممکنه چند تا بچه با رفتارهای مختلف باشن قرار نیست شبیه پدر یا مادر باشند بچه ها در محیط جامعه  تجربه کسب میکنند و جامعه تأثیر میزاره 

چون از نظر اخلاقی نه شبیه پدر میشن نه شبیه مادر نه شبیه فامیلاشون و این سخته واقعا مثل من الان

هر جا زندگی کنی اخلاق اونجا رو میگیری 

ازدواج پدر و مادرم تقریبا فامیلی بوده ولی من و برادرم متفاوتیم، طبیعیه اینا

فک کردم منظورش اینه هرکی با همشهریش ازدواج کنه ترسیدم یلحظه

نه 😂بد تایپ کرده

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

کل علم ژنتیک رو داغون کردی

منظورت ملیت هست ، چه عنوانی زدی!!!

برای ازدواج و ارتباط اگر جهان بینیت محدود باشه نمیتونی با بقیه ملیت ها و قومیت ها کنار بیای.

اخلاق و رفتار هم بیشتر محیط دخیل هستن نه ژنتیک

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ