2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه نفر میشناسم فقط میتونم بگم فتبارک الله احسن الخالقین ،نقاشی دست خداست بحدی نچراله موهاش هم رنگ نک ...

دقیقا 

بعضیا خیلی خوشگلن بدون ارایش عمل

در اِنزوای سیاه خود ، تورا آبی توهم میزنم .

طبیعی بودن هرچقد چهره طبیعی باشه بیشتر بدلم میشینه چهره مورد علاقم یه خانم سبزه با دماغ عقابی و چهره ...

حتما از رفتارش و موقعیتش خوشت میاد 

امضا ندارم اثر انگشت زدم

پوست خوب و دندون سفید و مرتب که خداروشکر هیچکدومو ندارم

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

سفیدی صورتیعنی ۵۰ درصد زیبایی بنظرم من سفیده خییییلییی سفیدی قشنگهیعنی من یه خانومی میشناسم به قدری ...

ی همکلاسی داشتم پوستش بشدت سفید بود رگای پشت پلکش مشخص بود انگار شیشه بود ولی جذابیتی برام نداشت انقد سفید بود ک از سفیدی دندوناش سفیدتر البته دندوناش کمی زرد بود شاید ب همین دلیل جذاب نبود

حتما از رفتارش و موقعیتش خوشت میاد

اون ک اره ولی بازم محو چهرش میشم خدایی عملیارو میبینم اونم میبینم اصلا نمیتونم ازش چشم بردارم خیلی خاصه شایدم اعتماد بنفسه پشت چهره ی طبیعیشه ک زیباش کرده 

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

اون ک اره ولی بازم محو چهرش میشم خدایی عملیارو میبینم اونم میبینم اصلا نمیتونم ازش چشم بردارم خیلی خ ...

فکر کنم منظورتون شخصی تو مایه های ادریانا لیما هست

در اِنزوای سیاه خود ، تورا آبی توهم میزنم .

مجموعا قشنگ باشهاگه تک تک اجزا قشنگ باشه مجموعا قشنگ نباشه به چشمم قشنگ نمیاد اما اگه مجموعه قشنگ با ...

دقیقا

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋