من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اگه تک تک اجزا قشنگ باشه مجموعا قشنگ نباشه به چشمم قشنگ نمیاد اما اگه مجموعه قشنگ باشه و حتی تک تک اعضا قشنگ نباشه به نظرم قشنگه😂خیلی فلسفی شد چشمهایش😭😭😭😭
سفیدی صورتیعنی ۵۰ درصد زیبایی بنظرم من سفیده خییییلییی سفیدی قشنگهیعنی من یه خانومی میشناسم به قدری ...
ی همکلاسی داشتم پوستش بشدت سفید بود رگای پشت پلکش مشخص بود انگار شیشه بود ولی جذابیتی برام نداشت انقد سفید بود ک از سفیدی دندوناش سفیدتر البته دندوناش کمی زرد بود شاید ب همین دلیل جذاب نبود
اون ک اره ولی بازم محو چهرش میشم خدایی عملیارو میبینم اونم میبینم اصلا نمیتونم ازش چشم بردارم خیلی خاصه شایدم اعتماد بنفسه پشت چهره ی طبیعیشه ک زیباش کرده
فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن