2777
2789
عنوان

تجربه لیزریا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 33 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کلینیکش معتبره یارو پروفسوره

نه منظورم اینه که از این کارشناس ها پیرا پزشکی که ممجوز کلینیک میگیرن 

نه از اینا که دیپلم هم ندارن میان اپراتور دستگاه میشن

دیگه جای خیلی خیلی معتبر رفتی خخخخخخ

من با کندلا ۲۰۲۳ توتال بادی رفتم هرجلسه ۱۳۰۰

معمولا ۴۰،۵۰ روز یکبار می‌رفتم 

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
من با رولی ۸ جلسه رفتم هیچ که هیچ‌شاتی رفتم بعد جلسه چهارم نتیجه مشخص بود

من جلسه شیشم هستم. حدودا ۴۰ درصد نتیجه گرفتم.

همین کلینیکی که میرم شاتی هم داره

به نظرت الان عوض کنم خوبه؟

ساتی چقدر درد داره؟ من با همین رولی هم خیلی دردم می گیره

من جلسه شیشم هستم. حدودا ۴۰ درصد نتیجه گرفتم.همین کلینیکی که میرم شاتی هم دارهبه نظرت الان عوض کنم خ ...

ببین به ریشه مو هات بستگی داره 

بالا هم گفتم تو جاهایی مثل

بیکینی و زیر بغل که پوست نازک هست نیم ساعت قبل جلسه پماد زایلا پی بزن روش نایلون بکش رفتی کلینبک  برش دار تمیز ش   

تحمل درد می‌ره بالا