من چون درگیر احساسات شدم نمیدونم چیکار خوبه چیکار بد شما به عنوان یه فرد بیرونی قضاوت کنین و بگین چه کاری بهتره؟
من دوماه دیگه ۲۰ سالم میشه اون ۲۲ سالشه، دانجشوی ترم آخر حقوقه و منم ترم ۴ پیراپزشکی
۲ ماه و چند روزه که همدیگه رو دیدیم
من از همون نگاه اول دلم رفت براش با اینکه جذاب نبود و شخصیتش برعکس من برونگرا بود ولی من ازش خوشم اومد
۶_۷ بار همدیگه رو دیدیم
نمازخون بود و مذهبی
منم مذهبیم
خب من چون روش کراش بودم خیلی سوتی دادم و مثل خدازده ها رفتار کردم(از شدت خجالت)
فکر میکردم اونم ازم خوشش میاد چون از دور منو نگاه میکرد و وقتی بهش نگاه میکردم نگاهشو نمیدزدید، دوستاشم گاهی نگاهم میکردن
بعد ها دیدم با یه دختر دیگه داره میگه و میخنده( شاید شخصیتش اونطوریه و براش مهم نیست چون قبل تر ها با دختر دیگه ای هم که نامزد داشت میگفت و میخندید) ولی با من کاملا مودبانه حرف میزنه(چون من بهش رو نمیدم و خجالتیم) و دیدم پیج دختره رو هم فالو کرده( ۳۰۰ نفرو فالو کرده شاید عادتشه همه رو فالو کنه نمیدونم) اینم بگم ما سه تا ینی من و دختره و پسره دوره هایی که دانشگاه برامون گذاشته بودن شرکت کردیم و پیج دانشگاه دختره رو تگ کرده بود و میگفتن باید همه هم دوره ای ها باهم ارتباط داشته باشن تا زحماتمون به باد نره شایدم بخاطر همون دختره رو فالو کرده. پیج من ولی پرایوته و مشخص نیست کدومه. دختره و پسره همشهری هستن و من از شهر دیگه(کلا ۲ ساعت فاصلهس بین شهرامون) تو عکسی هم که از دورهمون گرفته بودن دیدم دختره از دور با خنده پسره رو نگاه میکنه
حالا اینارو ولش من یجایی خوندم میگفت اگه پسره تا ۳ ماه اقدامی نکرد و جلو نیومد یعنی به شما به چشم یه گزینه نگاه میکنه و باید بیخیالش بشین هرچقدر هم از دور نگاهتون کنه مهم نیست
حالا شما نظرتون رو بگین، اون دختره میتونه رقیبم باشه؟ باید بیخیالش شم یا چی.؟