2777
2789

تورو  خدا دلداریم بدین میخوام جنین انتقال بدم اینا ضرر نداره یوقت؟

کاربری سوممه انشااالله ک دیگه تعلیق نشم،با دل پاکتون محتاج دعاتونم

راستش مشکل داره 

به نظر من صبر کن درست  کنی بعدا 

چون انتقال بدی خدایی نکرده نگیره یا حتی بارداری سخت بشه خیلی بده

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا قبل از اقدام به بارداری اینا فکرش نکردی درستش کنی چون خودم داشتم با رعایت خوب و کنترل میشه

دو ماه پیش دکتر نوشت خبر مرگم انجامش ندادم

چرا قبل از اقدام به بارداری اینا فکرش نکردی درستش کنی چون خودم داشتم با رعایت خوب و کنترل میشه

چیکار کنم بنظرت چقد طول میکشه تا برطرف بشه،خرما و ارده شیره  و میوه زیاد میخوردم چون کمخونم بنظرت مال ارده شیره و خرما بوده ک بولا رفته

چیکار کنم بنظرت چقد طول میکشه تا برطرف بشه،خرما و ارده شیره و میوه زیاد میخوردم چون کمخونم بنظرت ما ...

عزیزم چون میخای انتقال بدی پروسه حساسی هست 

حتماا برو فوق تخصص ،بشین اینا رو درست کن بعد انتقال بده چون توی بارداری بیماری ها معمولا تشدید میشن و عود میکنن 

چیکار کنم بنظرت چقد طول میکشه تا برطرف بشه،خرما و ارده شیره و میوه زیاد میخوردم چون کمخونم بنظرت ما ...

اره کمتر بخور ولی شیرینی مصنوعی از اینا هم بدتره 

با توجه به وضعیت دکتر بهتر میدونه چی بهت بده 

ولی خودم با قرص آتور استاتین و رژیم  کربوهیدرات و حذف روغن و نمک تا جایی که میتونستم و  چربی خونم پایین اومد