2777
2789
عنوان

درد خیلی خیلی شدید شکم و زیر شکم

106 بازدید | 12 پست

سلام مامانم دو سه روزه بعضی وقتا یه مقدار خیلی کم زیر دلش درد میگیره ولی امروز صبح یه دفعه دردش خیلی خیلی شدید شد در حدی که اصلا نمیتونست تکون بخوره رحمش هم دو سال پیش برداشته به نظرتون به خاطر چیه؟؟؟

الان یه دونه پروفن خورد آروم شد 

و اینکه بگم سه روزه یبوست داره ممکنه از اون باشه؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سونوگرافی ببرش احتمالا کیست داره. چون رحمش رو برداشته یه کیسه هایی از اب تو شکم تشکیل میشه که یه جراحی سرپایی سبک رفع میشه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
سونوگرافی ببرش احتمالا کیست داره. چون رحمش رو برداشته یه کیسه هایی از اب تو شکم تشکیل میشه که یه جرا ...

چند روز پیش مجبورا چند تا وسیله کمی سنگین بلند کرد چون وسایل من بود نمیگه بهم تا ناراحت نشم

ولی خودم احساس میکنم از اونروز دردش شروع شده البته دردای خیلی کم و جزئی

دیروز هم خیلی کار کرد که امروز اینجور شد امکان داره از اینا باشه؟!

چند روز پیش مجبورا چند تا وسیله کمی سنگین بلند کرد چون وسایل من بود نمیگه بهم تا ناراحت نشمولی خودم ...

با چکاپ بره حتما

خواهرم همین مشکل داشت کیست بود

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

عزیزم یبوست می‌تونه  علت درد زیر دل مامانت باشه ، به‌خصوص اگه این درد با مشکلات گوارشی همراه باشه اما دلایل دیگری هم می‌تونه  وجود داشته باشه مثه 

عفونت: عفونت در ناحیه شکم یا لگن می‌تونه باعث درد شدید بشه

سنگ‌های کلیه یا مثانه: سنگ‌ها می‌تونند درد شدید و ناگهانی ایجاد کنن

اسپاسم عضلانی: عضلات ناحیه شکم ممکنه دچار اسپاسم شوند که باعث درد میشن.

مشکلات گوارشی: یبوست، گاز معده یا حتی انسداد روده ممکنه باعث درد شدید بشن

اگه دیدی در درد هی ادمه داشت حتما دکتر برو عزیزم

عزیزم یبوست می‌تونه علت درد زیر دل مامانت باشه ، به‌خصوص اگه این درد با مشکلات گوارشی همراه باشه ام ...

آها خیلی ممنون 

فقط ببخشید یه سوال دیگه

چند روز پیش مجبورا چند تا وسیله کمی سنگین بلند کرد چون وسایل من بود نمیگه بهم تا ناراحت نشم

ولی خودم احساس میکنم از اونروز دردش شروع شده البته دردای خیلی کم و جزئی

دیروز هم خیلی کار کرد که امروز اینجور شد امکان داره از اینا باشه؟!

آها خیلی ممنون فقط ببخشید یه سوال دیگهچند روز پیش مجبورا چند تا وسیله کمی سنگین بلند کرد چون وسایل م ...

عزیزم . گاهی اوقات، فعالیت بدنی بیش از حد یا بلند کردن وسایل سنگین می‌تونه به عضلات و بافت‌های نرم آسیب برساند که منجر به درد بشه . این موضوع به ویژه در مورد افرادی که عمل جراحی داشتن می‌تونه صادق باشه

با این حال، چون درد بسیار شدید بوده و به دلیل شدت آن ناتوانی در حرکت ایجاد شده، اگه هی ادامه داشت حتما دکتر برو 

بببین عزیزم خودتو نگران 

فقط به مامانت بگو چون یبوست داره مایعات زیاد مصرف کنه به اضافه های غذاهایی که فیبر دارن مصرف کنه 

عزیزم . گاهی اوقات، فعالیت بدنی بیش از حد یا بلند کردن وسایل سنگین می‌تونه به عضلات و بافت‌های نرم آ ...

آها خیلی خیلی ممنونم🙏🌷 

الان که فعلا یه پروفن خورده خوبه

خدا کنه که دیگه درد شدیدش بر نگرده 

ممنونم از راهنماییتون🌷