2777
2789

بچها من شوهرم معتقده مادر همیشه باید پیش بچش باشه و خلاصه بچه داری کنه و سرکار نره😅

حالا من معتقدم بچه که از آب و گل درومد مادر بره سرکار اگه دوست داشت🤩

چون وقتی دونفر کار کنن بلاخره آینده بچه هم عالی تر میشه 

خلاصه اینکه یه تصمیمی گرفتم 

ما هایی ک نظرمون با شوهرامون متضاده، میتونیم قبل بارداری یه وام سنگین برداریم که تا چند سال درگیرش باشیم 

یه مرخصی زایمانم میگیرم تا بچه بزرگ شه

اونطوری بچه دار شیم نمیتونه بگه نرو سرکار قسط های سنگین میمونه توش 🤣👍

نظرتون چیه؟ 😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه رو کجا میذاری بمونه؟ چند سالشه؟

بچه ندارم عزیزم دارم برا آینده رویا پردازی میکنم 😅

مامانم با جون و دل نگه میداره.... میتونم پرستار بگیرم پیش مامانم ک خسته نشه

با اینکه شاغلم

اما بعد بچه اونم بگه سرکار نمیرم

واقعا مهمترین شغل زن تربیت بچست که از صدتاکار سخت تره

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂

اینقدرررر پسرم شیرین شد که خودم دلم نیومد بزارمش برم سر کار با اینکه ارشدمم گرفتم و میتونستم تو کار خیلی موفق بشم ولی وقتی میومدم خونه چنان خوشحال میشد از دیدنم و از بغلم پایین نمیومد دیگه ول کردم کار کردن رو موندم کنارش تا الان ده سالش شده خوشحالم که هررر لحظه‌ی عمرش کنارش بودم❤️❤️❤️

خودت بسیاااااااااار اذیت میشی عزیز دلم بچه داری ب تنهایی یه شغل تمام وقته وقتی بچت مریضه یا ناارومه یا هر مشکلی داره و میداری پیش کسی میری سرکار هم‌ روان خودت در عذابه هم با شوهرت با چیزایی ک گفتی قطعا ب مشکل میخوری هم مثل الان بیرون بودن بهت خوش نمیگذره من مادر یه بچه دو ساله هستم و کاملا تجربی بهت میگم اینو

پک به هنوان کارمند کار برا زن اصلا خوب نیست مخصوصا با بچه من بعد بچع اصلا سرکار نمیرم

من خودمم الا شاغلم عزیزم ولی به نظرم این روحیه هر خانم بستگی داره

یسری ها کار فرسودشون میکنه یسریام زندگیشون خیلی عالی تر میشه و پرانگیزه میمونن