2777
2789
عنوان

از دعوا و قهر باشوهرم خسته شدم

208 بازدید | 18 پست

هفته 8بارداری هستم کلی استرس دارم که این بارداری به سرانجام میرسه یا نه چون قبلا سقط داشتم میترسم بعد با اینم هرروز سر یه چی بحث داریم تا میاییم خوب بشیم باز یه بحث پیش میاد نمیدونم چیکارکنم 

تاپیک حس ششم میبینم خنده ام میگیره ولی واسه سرگرمی سوال میپرسم 

اگر به خاطر مسائل کوچیک بحث دارید زیاد به پروپاش نپیچ

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگر به خاطر مسائل کوچیک بحث دارید زیاد به پروپاش نپیچ

با خواهرش دعوا داریم بهم حرفای زشتی زد شوهرم رفت ازش از طرف من شکایت کرد حالا انگار من مقصر شکایتم 

عزیزم ذکر بگو دعا کن سعی کن گذشت کنی الان به استراحت نیاز داری

کلا ما فقط اخرشبا همدیگرو میبینیم در کمال ارامش یهو قهر میکنیم

با خواهرش دعوا داریم بهم حرفای زشتی زد شوهرم رفت ازش از طرف من شکایت کرد حالا انگار من مقصر شکایتم

وای چرا تو فامیلی قبح همه چی ومیریزید

چطور میتونید از خواهر شکایت کنید اشکال نداره اصلا بدترین خواهر

بذاریدش کنار اما این کارا ونکنید

برای تو بدترین ادم باشه تهش برای همسرت خواهر

خون میکشه به سمت هم

نکن اینکارا رو

زندگی وبه کام خودت تلخ نکن

به فکر نینی باش سالم دنیابیاد🥰

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
چرا چشم بزنن اخه؟

نمیدونم

من دو سال پیش یک مدت همینطور بودیم سر هرچیز کوچیکی دعوا میکردیم

یکی گفت چشم خوردین

از تو قران چندتا ایه بهم گفت بنویس بزار تو خونه

بعد دو روز کلاااا اروم شد اوضاع تا همین الان

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂
وای چرا تو فامیلی قبح همه چی ومیریزیدچطور میتونید از خواهر شکایت کنید اشکال نداره اصلا بدترین خواهرب ...

شوهرم خودش رفت شکایت کرد چون به من حرفای زشت ناموسی زد خودتون بودید میگذشتید؟ 

شوهرم خودش رفت شکایت کرد چون به من حرفای زشت ناموسی زد خودتون بودید میگذشتید؟

من باشم اره اون طرف و کلا‌کنار میذارم