بچه ها من از دکتر میر تو کامرانیه لواسانی غربی وقت گرفتم بعد دوماه رفتم مطبش سنم ۳۲ ساله و اصلا لیفت شقیقه لازم ندارم اصلا کشیده نمیشه با انگشت دم ابروم به سمت شقیقه ولی افتادگی پلک دارم خلاصه رفتم مطب دکتر میر یه مطب که جایی که نشسته بودیم واسه انتظار دوسه متر بود یه مطب قدیمی و داغون بدون پذیزایی حتی چای هیچ نمونه کار دیگه ای تو مطب ندارن میگن هموناس که توپیجه منشی هاشم که خیلی جواب سوال نمیدن خلاصه رفتم تو سلام کردم با کلی ذوق و مودبانه و شاد دکتر میر حتی سلام نکرد از جاش پانسد و لبخندم نزد و اصلا گوش نکرد فقط گفت جلو آیینه وایسن خیلی بداخلاق و با دست بدون صد عفونی و بدون دستکش پشت چشم من و کشید بالا و گفت تو لیفت شقیقه میخوای نه بلفارو گفتم دکتر من اصلا شقیقم کش نمیاد گفت من از زیر بافتشو جدا میکنم هزینه ام لیفت پیشانی و شقیقه ۱۵۰ میلیون گفت و من اومدم بشینم که بیشتر توضیح بده درو باز کرد که یعنی برو بیرون در حد مشاوره ۳۰ ثانیه و من خیلی ناراحت شدم این چه مشاوره ای بود؟گفت توضیح نمیدم و سوالم نکن و دائم تو مطبش به همه میگفت انتظار قرینه نداشته باشین آدما چشاشون سایزش فرق داره من راستش احساس کردم ممکنه بعدش قرینه نشده و کلا از دکترای بی ادب که فقط براشون پول مهمه حتی پول ویزیت ام ۲۵۰ گرفتن ولی مشاوره نداد انقد بد اخلاق و بی ادب بود که من احساس کردم ازیناس که بعدن شکایت کنی ازش گردن نمیگیره اصلا خوشم نیومد چند نفرم عمل کرده بودن بعد ۴ ماه تو مطب بودن عین جومونگ چشما ریز عین آدمای فضایی دقیقا و میگفتن عمل سنگینیه واسه خانمهای پیر خوبه تقاهتش ام خیلی زیاده نزدیک یکسال چشات عین آدم فضایی ها و خیلی فیک اگه جوون هستین اصلا انجام ندید تو اون تایم خواستگاراتون و شوهراتونو از دست میدین اگرم خواستین عمل کنین پیش میر نکنین