2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه باردار نیس لابد فک کرده اون خودشه ایموجی اشتبا گذاشته😂

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
باردار بودن یا نبودن اون خانوم چ تاثیری رو زندگی شما داره ک اینقدر پیگیریناون استیکر ی پسر فرشته س م ...

من دخترم سه ماه و دو روزش بود بر اثر خفگی فوت شدش 

این خانمم یکی از فامیلای شوهرمه

شوهرم شدیداً دوباره بچه میخواد ولی من افسردگی حاد دارم اصلا دلم فعلا بچه نمی‌خواد 

می‌خوام بدونم اگه بارداره نذارم شوهرم بفهمه چون بفهمه دوباره میخواد حسرت بخوره بگه زودی بچه دار شیم

من دخترم سه ماه و دو روزش بود بر اثر خفگی فوت شدش این خانمم یکی از فامیلای شوهرمهشوهرم شدیداً دوباره ...

عزیزم🥲🥲گل دخترت جاش تو بهشته و حتما ی روزی میبینیش

کاش دکتر بری درمان بشی بتونی دوباره مامان بشی

خدایی میرید پست طرف چی نوشته هم میخونید چه پیگیر هایی هستید

این پیگیری رو زندگی خودتون باشه بخدا یه چیزی فراتر میشید...

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

عزیزم🥲🥲گل دخترت جاش تو بهشته و حتما ی روزی میبینیشکاش دکتر بری درمان بشی بتونی دوباره مامان بشی

چه بهشتی اون دیگه تموم شد رفت ...

از وقتی رفته یک روز راحت نبودم سر درد های عجیب دارم صبح تا شب از سر درد گریه میکنم ولی آنقدر بی حوصلم ی دکتر نمیرم 

ممنون از دلگرمی شما سلامت باشین همیشه

خدایی میرید پست طرف چی نوشته هم میخونید چه پیگیر هایی هستیداین پیگیری رو زندگی خودتون باشه بخدا یه چ ...

بالا توضیح دادم برای چی پیگیرم

من کاری با زندگی کسی ندارم والااا

بالا توضیح دادم برای چی پیگیرممن کاری با زندگی کسی ندارم والااا

عزیزم ایشالله بچه دار میشید ولی باید فرصت بدید غم قبلی بگذره

و شوهرتم‌باید درکت‌کنه ن چشم رو هم چشمی اون بچه داره بخواد

باید شرایط شما رو ببینه‌ن کس دیگه‌‌‌‌....

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....