2777
2789

اینماه آمپول آزادسازی زدم میترسم کاذب باشن ۱۴روز گذشت بی بی چک زدم دیروز هاله انداخت امروز بی بی چک زدم هالش پررنگتر شد یعنی امکان دار مثبت کاذب باش

راضیم ب رضای خود خدا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یکی دیگه هم بزن مطمئن شی 

فقط 43 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گمشده گمشده گمشده گمشده گمشده گمشده   دوست صمیمی بچگیام اسمش شقایق هست و اسم پدرش دانش    لطفا اگر خودتون هستین یا میشناسیدش بهم بگین🥺 ❌❌جهت اطلاع این اکانت رو یکی از دوستام داده دستم اکانت خودم نیست🥰♥️
میگم امروز یکی زدم هالش پررنگتر شد

دوتا بزن تا مطمئن بشی خب عزیزم 

منم یکی زدم امروز پررنگ شد می‌خوام فردا برم آزمایش بدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گمشده گمشده گمشده گمشده گمشده گمشده   دوست صمیمی بچگیام اسمش شقایق هست و اسم پدرش دانش    لطفا اگر خودتون هستین یا میشناسیدش بهم بگین🥺 ❌❌جهت اطلاع این اکانت رو یکی از دوستام داده دستم اکانت خودم نیست🥰♥️
امروز ک زدم هالش از دیروز پررنگترشدبود

اهااا 

خب پس دوتا زدی دیگه حله 

ی آزمایش هم بده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40