2777
2789
عنوان

نمیدونم به برگردم بهش یا نه

106 بازدید | 5 پست

تو هر شرایطی من کنارش بودم اونم کنارم بود دوسال 

هر روز همو می‌دیدیم باهم بیرون و کافه بودیم تو خوابگاه هم اتاقی، دلیل قطع ارتباطم دل خیلی نترس ش بود با پسرای زیادی رفیق بود این ور اون ور و سفر میرفت و بیشتر از این ناراحت بودم وقتش رو خیلی صرف کارهای بیهوده میکرد مثلا ۴/۵ ساعت مافیا یا پاسور 

کم کم از هم دور شدیم 

ولی الان خیلی دلم براش تنگ شده هرکاری واسه هم میکردیم 

من همیشه ترجیحم اینه فیلم و سریال ببینم و کتاب بخونم حس میکنم شخصیتمون زیاد باهم مچ نیست تنهایی رو من بیشتر دوس دارم اون فوق العاده خون گرم و مهربونه 🥺

مطمئنا از اینکه ترکش کردم خیلی آسیب دیده 

بنظرتون بخاطر دل تنگی برگردم یا باز از هم جدا میشیم و اذیتش میکنم ...(خیلی دوسش دارم لطفا محترمانه راهنماییم کنید)

برگشت به آزادی🕊

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

راس میگی حالا ک دقت میکنم همیشه سعی داشتم تغییرش بدم‌ :(

مثل کاری که دوستم میخواست با من بکنه اولش که قطع ارتباط کرد ناراحت بودم ولی الان خوشحالم چون حس ناکافی بودن بهم میداد اینکه گذشت ولی عبرت شد برای توام هانی

منم از این رفیقا داشتم اون ترکم کرد درسته اوایل چندین سال خیلی سخت گذشت بهم از دلتنگی گریه میکردم یعنی ولی الان میگم خوب شد چون من تحمل کارا و سبک زندگی اونو نداشتم اذیت میشدم.

تو هم بستگی به خودت داره اگه میتونی بی تفاوت باشی نسبت به کاراش برگرد بهش وگرنه در غیر این صورت این خودتی که اذیت میشی هیچوقتم سعی نکن تغییرش بدی اون همونه که هست اگه اینو پذیرفتی برگرد

❌لایک نکن❌           برای یک زندگی معمولی 🖤